Абсолютно сигурни сме, че всеки фен на комиксите и киновселената на Marvel няма търпение да разбере какво ще се случва в следващата четвърта фаза.

Черната вдовица, Скарлет Йохансон, Флорънс Пю и кой нов герой ще видим във филма

Новият герой във филма за Черната вдовица

Наташа ще има сериозни проблеми

Вече са обявени една дузина филми и сериали, а първият, който ще видим, е "Черната вдовица". Наташа (Скарлет Йохансон) е част от киновселената на Marvel от "Железният човек 2" (2010 г.), но до момента нямаше самостоятелен филм, а и честно казано не знаехме много за нея.

С "Черната вдовица" това ще се промени, а още по-хубавото е, че имаме първи тийзър на филма. Още от първите 20 секунди става ясно, че Наташа е имала тежък живот, като не липсват спомените от детските ѝ години, когато е обучавана за убиец.

Работата при Тони Старк и взаимоотношенията с Отмъстителите обаче са я променили и тя ги приема за семейство. Няма как да не отбележим факта, че логото на Marvel е променено и вероятно ще бъде такова за цялата четвърта фаза, а може и само за този филм.

Действията в "Черната вдовица" се развиват след тези в "Първият отмъстител: Войната на героите" (2016 г.) и ще видим как Наташа иска да се справи с миналото си.

Робърт Дауни Джуниър, "Черната вдовица", Железният човек и ще видим ли актьора във филма

Ще видим ли Железният човек в още един филм

Робърт Дауни Джуниър се завръща

За целта тя се прибира у дома, където се събира отново с Йелена (Флорънс Пю), Малена (Рейчъл Вайс) и Алексей (Дейвид Харбър). Последният е известен като Червеният пазител и е съветската версия на Капитан Америка.

Към момента не е ясно точно какво искат да направят четиримата, но главният злодей ще бъде Taskmaster. Неговата самоличност все още не е известна, но в комиксите може да усвоява специалните умения на когото си поиска.

Премиерата на "Черната вдовица" е на 1 май