Познаваме Чарлийз Терон от филми като "Ханкок" (2008 г.), където си партнираше с Уил Смит, от "Лудият Макс: Пътят на яростта" (2015 г.), там пък беше рамо до рамо с Том Харди. Видяхме я и "Бързи и яростни 8" (2017 г.), където концентрацията на звезди е внушителна. Разбира се, зад гърба си тя има много други продукции, които също се радват на успех. 

Как и защо Чарлийз Терон надебеля драстично

Как и защо Чарлийз Терон надебеля драстично

Драматична промяна

Една от последните новини около нея е, че ще се завърне в образа на може би най-опасната и секси блондинка Лорейн. Точно така, в началото на месеца тя обяви, че е започнала работа по създаването на "Атомна блондинка 2"

Тъй като работата по филма е в твърде начален етап, все още няма информация кога ще излезе по кината. Според The Hollywood Reporter, Чарлийз Терон ще започне работа и по друг интересен проект, който ще бъде свързан с един от скандалите със сексуално насилие.

Порокът на Чарлийз Терон

Порокът на Чарлийз Терон

По какво си пада актрисата

Актрисата ще изиграе бившата водеща от Fox News - Мегън Кели, която през 2016 г. обвини изпълнителния директор на телевизията Роджър Ейлс в сексуален тормоз. Тогава тя бе подкрепена и от други жени, които излязоха и застанаха зад нея. 

Звезди, които са се разделили с косата си

Звезди, които са се разделили с косата си

Заради роля във филм и други екзистенциални принципи

Кели беше водещ на едно от най-гледаните предавания по телевизията - The Kelly File. Почти веднага след скандала Ейлс беше принуден да напусне телевизията, а през май миналата година той почина. 

И за да не останем с впечатление, че все пак Чарлийз Терон мързелува, нека припомним, че в момента участва и в снимките на комедията Flarsky, която се очаква да излезе в началото на 2019 г.