Снощи с Къщата и своите съквартиранти трябваше да се раздели Мариела Нордел. При напускането си тя призна, че Людмила Захажаева е била най-непоносимият за нея съквартирант, а фаворитът ѝ за победа е Луна.

Луна ще продължи да играе главната роля в собствения си сценарий, а похватите ѝ ще включват различни тоалети, изпълнения на нейните песни, ходене по нервите на съквартирантите и забавни скечове. Тази вечер ще видим как за първи път ще признае на останалите, че победата ѝ принадлежи.

Снимка 327426

Източник: Nova

Последната седмична мисия на съквартирантите ще ги превърне в коледни джуджета. Те ще бъдат разделени на два отбора и ще имат задачата да направят определен брой коледни картички и играчки, които да бъдат продадени на коледния базар "Бъди добър" на 10 декември. Със събраните средства Holiday Heroes ще помогнат на над 5000 семейства в нужда да прекарат едни по-добри празници.

Снимка 327427

Източник: Nova

Преди благородната задача да сплоти съквартирантите, погледите ще се насочат към Джино. Людмила и Фънки не могат да се примирят с признанието на Бианкалана, че не желае да чете книги и да се обогатява интелектуално, а тази вечер този въпрос отново ще застане на дневен ред и безкомпромисната Захажаева ще провокира остри реакции у Джино.