Започваме с нещо, което чакаме (каквото и да е то) от доста време. От Prodigy, разбира се. Най-накрая те се смилиха над нас и пуснаха "Need Some1". Верни на себе си, не изневеряват на стила си и отново успяват да ни зарадват. Ето, убедете се сами.

Продължаваме с още едно парче на още една любима банда - Muse и "Something Human". Песента е част от предстоящия им албум (очакваме през ноември) и е много лична, с текст, насочен към необходимостта на хората да си дават почивка от емоциите, за да се възстановяват.

Сменяме жанра и отиваме при Сиара, която определено вдига нивото с "Level Up". Специално за клипа, ар енд би певицата, чийто последен албум "Jackie" излезе през 2015 г., е обединила усилия с ReQuest Dance Crew.

Охлаждаме страстите от Сиара, като малко забавяме темпо. Един от любимците ни от One Direction - Зейн Малик, представи новото си парче "Sour Diesel", което дебютира в YouTube канала на британеца на 18 юли - засега само като аудио. Ако имате iMusic, може да видите видеото там. Причината е, че Зейн пусна ексклузивно видеото към песента само в музикалната платформа на Apple.

И като по традиция през последните няколко седмици, завършваме с музикално предложение от родната сцена. Може би очаквате някой от последните хитове на СкандаУ или Пламен и Иво, но ще ви изненадаме.

Става въпрос за Pavell & Venci Venc', които представят първото си участие в международен проект - българската версия на песента "Stay Open" със световноизвестния диджей и продуцент Diplo и датската певица .

Pavell & Venci Venc" стават и първите български артисти, част от глобалната музикална кампания Stay Open.