Чудесата на света могат да изглеждат безкрайни, особено ако гледате към тях от терасата на правилния луксозен хотел! Тогава впечатленията ви от пирамидите, Везувий, моста „Голдън гейт", Триумфалната арка, операта в Сидни, Белия дом и пристанището Виктория ще бъдат още по-силни.

Oberoi Mena House
Кайро, Египет

Този дворец в близост до пирамидите е очаровал много от своите гости от 1869 г. насам. Той се намира насред 40 акра жасминови градини и е подслонявал много монарси и императори. Изборът е между това да гледате Пирамидите или залязващото слънце над старинните къщи на Кайро.

Hotel Caesar Augustus
Капри, Италия

На скала, извисяваща се над 300 м над морето, се намира Hotel Caesar Augustus, който предлага една от най-изумителните гледки на средиземноморското крайбрежие.
Пред погледа се шири заливът на Неапол, вулканът Везувий и Соренто. Разкошните стаи ще ви помогнат да разберете дълбоката романтика, която чувстват гостите тук.

Cavallo Point Lodge
Калифорния, САЩ

Хотелът Cavallo Point Lodge е разположен сред националния парк „Голдън Гейт", в северния край на моста със същото име. От векове това несравнимо място, където Сан Франциско среща океана, е привличало художници и авантюристи. Красивата природа и бляскавият хотел ще ви дадат възможност да се насладите изцяло на тази част от света.

Oberoi Amarvilas
Агра, Индия

Насладете се на своята почивка, съзерцавайки най-внушителния паметник на любовта, който е бил построяван някога.. Той е дело на индийския шах Джехан в памет на съпругата му, която починала при раждането на четиринадесетото им дете. Този шедьовър на архитектурата е направен от резбован мрамор с инкрустирани скъпоценни камъни. Oberoi Amarvilas се намира на 600 м от Тадж Махал и всички негови стаи гледат към него. Терасите, фонтаните, павилионите и обградените от цветя алеи ще ви върнат във времена на страсти и богатства.

Park Hyatt
Сидни, Австралия

В квартала Рокс до пристанището Сидни се намира хотелът Park Hyatt със 158 просторни апартамента. Луксозният интериор е допълнен от тераси, гледащи към прочутата опера на Сидни, на където е обърнат и престижният ресторант на хотела, проектиран от Тони Чи, спа центърът на хотела и басейна на покрива.

Jade Mountain
Санта Лусия

Малкият карибски остров се гордее с върховете „Питоните". Представете си вашата романтична вечеря на свещи на техния фон, заедно с шума на вълните в далечината и светлините, играещи по повърхността на частния ви басейн.

Fairmont Chateau Lake Louise
Канада

Дворецът Fairmont Chateau Lake Louise се намира сред изумителният национален парк „Банф". Блясъкът му е още по-силен и въздействащ, заради изминалото край него време. Стаите са обърнати към езерото, заснежените върхове, ледниците и живописните градини. Възможностите изглеждат неограничени...

Post Ranch Inn
Биг Сур, Калифорния, САЩ

Скалите, на върха на които е разположен хотелът Post Ranch Inn, са обърнати към крайбрежната ивица Биг Сур. Елегантните стаи, басейните, спа процедурите и заниманията с йога и медитация, ще пробудят сетивата ви и ще ви помогнат да се насладите на очарованието на природата.

Peninsula Hong Kong
Хонконг

Peninsula Hong Kong е легендарен 5-звезден хотел, гледащ към пристанището Виктория. Той има 300 стаи с телескопи и вани, а през прозореца може да се насладите и на нестихващия живот на търговската и бизнес част на града.

Hotel Salto Chico
Чили

Патагония е една от областите с най-изумителна природа в света. Стръмните върхове, необятните полета, ледниците и водопадите са недокоснати от човека.
Hotel Salto Chico разполага с 50 модернистични стаи, а удобствата включват спа, джакузи и езда. Сред експедициите, в които можете да се включите, има такава до ледника Лаго Грей.

Hay Adams Hotel
Вашингтон, САЩ

Hay Adams Hotel е едно от най-близките места до Белия дом, на площад „Лафайет". Сградата е проектирана през 20-те години на миналия век и в нея е запазено усещането за частен дом. Наблизо са паметника на Вашингтон, музейният комплекс „Смитсониан" и др.

 

millionaire.bg