Indigo Island - Разположен на около 200 мили от Маями, остров Индиго е частен остров на Бaхамите и може да бъде дом за вас и вашите 17 гости, а цената естествено се покачва според размера на партито, тоест от 320 000 долара нагоре. Наемът включва личен готвач, шест различни къщи, включително и вила, във всяка от които има басейн.

Villa Hotel El Cid - Марбея предлага ексклузивна луксозна вила, част от групата на Villazzo, група за миниатюрни лукс хотели под наем. Вилата на фирмата предлага най-добрите световни вина в хладилника, продуктите на «Булгари» в банята и всички екстри като джакузи, спа и сауна. За 117 000 долара на месец имат и вътрешен, и външен басейн, тенис корт, голф игрище и достатъчно място за 16 гости.

Villa Hotel La Forge - Какво щеше да бъде Сен Тропе без онези незабравими вили на брега на морето? Вила La Forge струва 210 000 долара на месец, в близост до брега на морето в типичния за Сен Тропе стил, предлага всички екстри като луксозен петзвезеден хотел, а фирмата ви взема с хеликоптер, който директно да ви откара в La Forge.

Villa Hotel Jade - Ако Сен Тропе е синонимът на едно незабравимо лято, то зимата си има име като Куршовал. Френският курорт разкрива тази вила, скътана в сърцето на Френските алпи, истински рай за скиорите. Ако Коледа може да бъде вълшебна, то със сигурност си наемете Villa Hotel Jade. Цената е 146 000 долара на месец.

Villa Machiavelli - Вила на 16 века, при това дом на великия Макиавели. Наскоро обновена, интериорът на вилата е истински модел на ренесансовото изкуство и е разположена на около 30000000 квадратни метра лозя и маслинени овошки. Вилата, която струва 161 милиона долара за месец притежава свое собствено производство вино и колекция от зехтин. Пригодена за 18 души, Villa Machiavelli е на 20 минути път от Флоренция и е в сърцето на прочутия италиански регион на виното "Chianti Classico" . Разбира се, за да потвърди за пореден път, че италианците имат невероятно усещане за хубавите неща в живота, родната къща на Макиавели е оборудвана с тоскански мебели и всички необходими екстри за петзвезден лукс.

Villa Tasca - Сицилия не е само онова, което си мислите. Вила Tasca е разположена в центъра на Палермо и е собственост на виконт Tasca D'Almerita. Построена през 18 век къщата е историческо място - почти във всяка стая има оригинални фрески от преди векове. На ваше разположение са и домашна прислужница, а също така и личен готвач. Разбира се бодигардът е задължителен, особено за тези на които им харесва да усетят коза ностра. Цената е 66 000 долара на месец и има достатъчно място за осем души.

Ioannis Retreat - Къща за 15 души точно на залива на прочутия гръцки остров Agois Ioannis. Построена точно на залива на морето, къщата предлага иконом, асистенция от летището и обратно, както и всички екстри, които пожелаете. Цената е 98 000 долара на месец.

La Maltese Estate - На гребена на вълната днес е остров Санторини. Там вилата на мечтите ви се нарича The Maltese Estat. Тя включва 12 спални,спа, джакузи, хамам, сауна и салон за красота. Цената за месец е 108 000 долара.

The Brazilian Emerald Villa - Ангола и вила Brazilian Emerald предлагат уникална архитектура, пет спални и личен персонал до 8 души, готвач и специална саунд система за почитателите на партитата. Шейсет и осем тонколони обграждат вилата, в която казват ставали най-добрите партита.

Bon Temps - Времето в Bon Temps наиситна е добро. Цялата вила е заобиколена от тропически растения, басейн, студио за тренировки, джакузи и всички екстри като например огромни монитори с любимите ви телевизионни канали, докато вие си плувате в басейна. Определено това е вилата за млади, богати любители на партита без край. Пък и Сен Тропе остава Сен Тропе.

Villa Hotel Village - Още една вила в Сен Тропе. Тази обаче е за 15 гости и за всеки случай предлага и една миниатюрна къщичка, ако внезапно дойдат на гости още двама от вашите приятели. Транспортът е предварително уреден, а вилата както най-добрите вили на Франция е построена на няколко стъпки от прочутия френски залез. Разбира се, има и басейн, в случай, че искате да се уедините. Цената е 190 000 долара на месец.

Villa Hotel Bell Vu - От април до октомври перлата на Сен Тропе се нарича Белвю и струва 127 000 долара на месец. Част от групата Villazzo' вилата е разположена в центъра на Сен Тропе. Напълно в модерен стил, Бел вю може да побере 10 души. Басейнът и барът могат много повече. Компанията предлага всички услуги, а от Сен Тропе останалото.

 

millionaire.bg