Родната музикална организация Hard Music and Sounds United отбеляза на 23-ти януари десетия си юбилей. Мястото бе доста нестандартно и специално подбрано - АСКО Деница, София .

Събитието се състоя в професионално индустриално студио и предложи на посетителите аудиовизуално шоу на световно ниво, което рядко се среща на българската сцена. За събитието бяха поканени гости от Великобритания и Норвегия, които публиката бе определила по свой избор в предварителна анкета.

Над 2000 фена на H.M.S.U. и дръм енд бейс музиката се забавляваха заедно с  Shy FX, Ragga Twins, SPOR и Black Sun Empire до сутринта.

Вечерта откри Targy, който за пръв път представи някои от най-новите си авторски парчета. След него представиха  концептуално изпълнение acidtrip и EXo, в сетът на които можеше да се чуе джънгъл, дъбстеп и бийт бокс. В разгара на вечерта поеха нещата в свои ръце Konspirator и Mocks, които за час успяха да направят обзор на текстеп и джъмпъп стиловете, а наред с това вдигнаха високо летвата преди изпълнението на гостите. 

Ветеранът SHY FX се изяви съвместно с майсторите на микрофона Ragga Twins, които направиха силно емоционално заредено изпълнение, което взриви публиката. Shy FX беше подготвил култови преработки на класически тракове, които бяха забъркани в футуристичн микс от най-актуалния джънгъл звук.

SPOR доказа, че въпреки крехката си възраст от 25 години той е наистина едно от най-силните имена на дръм енд бейс сцената. Сетът му беше изпълнен с технични, изключително разчупени парчета, които в комбинация с кристалния звук в залата кулминираха в един перфектен, сякаш туко що записан в студиен микс. 

Мика от Black Sun Empire не остана по-назад и градира настроението в посока техноиден дръм звук, който не остави танцуващите до самия край. 

Последни се изявиха водещите български дръм енд бейс продуценти - Ogonek&CooH. Въпреки, че сетът им стартира в 05:30, за тяхното изпълнение залата бе все още пълна, което недвусмислено показва интересът към творчеството на дуото. Мнозина споделиха, че представения от тях сет не отстъпва по нищо на чуждестранните гости, даже напротив.

За събитието бе подсигурена една от най-добрите саундсистеми в България - комбинация от Eastern Sound Acoustic клъстери и бас от DAS. Това не попречи на мнозина да определят звука като твърде силен. Организаторите се бяха погрижили и за това, като по баровете се раздаваха безплатни тапи за уши.

Единственият по-негативен спомен от партито остава липсата на външно пространство пред сградта, където изморените празнуващи да могат да вдишат чист въздух. Но това бе бързо забравено тъй като вътре се разиграваше невероятно светлинно шоу с над 80 устройства, 2 големи екрана и 6 плазми.