В последните зимни дни за тази година "Градските момичета" се впускат в скиорско приключение. Всичко щеше да бъде прекрасно, ако можеха и да карат ски.

Тази седмица, от 17 до 20 март, зрителите на GTV ще видят как Силвия и Калина взимат първите си ски уроци в планината, екипирани като истински професионалисти и въоръжени с огромно желание.

Калина, като по-спортната натура от атрактивния тандем, много бързо ще усвои всички упражнения, които й покаже ски учителят и дори ще успее да направи няколко леки спускания. Силвия ще се огъне пред препятствията малко по-бързо. Това е нов и доста приятен начин за забавление, с който ще ги запознае Нед.

Спортните емоции съвсем няма да спрат дотук, защото двете момичета ще трябва да карат и колела. Но тук също ще изникне малък проблем - Силвия не може да управлява и велосипед. Найден отново ще се притече на помощ и като един добър батко, ще я научи да кара.

Най-добрите моменти от седмичната мисия зрителите ще могат да видят в петък, 21 март, от 22:00 ч. в "Най-доброто от Нешоуто и Момичетата" по GTV.