Ще бъда честен: не ми пука мъжът, или жената. Много добре знаете, скъпи дами /ако не го знаете, вероятно сте били в девическо училище, или имате проблеми с вътрешната изява/, че за мъжа е важно да има секс. От тази гледна точка завиждам искрено на слоновете. Убеден съм, че когато настъпи момента на сексуалния контакт, женският слон никога не се обръща към мъжкия с думите: "Почакай, имаш ли презерватив?"

Случвало ми се е и двамата да нямаме. Съдбата тогава очевидно ми показа среден пръст. Всеки мъж който някога е пропускал секс, защото си е забравил кондомите вкъщи, или ги е скрил от самия себе си, никога не повтаря втори път грешката. Това е като да изпуснеш финал на Шампионска лига, защото има събрание във входа. На истинския мъж никога не му се случва. Нещо повече: след като държи инструмента в ръцете си, той купува презервативите. Ако не можете да си го позволите, не правете изобщо секс.

За да има мир и любов, е добре да спестите покупките на интимната си половинка. Със сигурност тя се чувства по-неудобно от погледа на аптекаря, или продавачката в супермаркета, отколкото вие. Не е нужно действието да се развива в мюсюлманска страна, за да е така. Освен това с купуването на презервативи доказвате, че сте силен не само в билярда и гледането на телевизия, което от жените се цени високо.

Като заговорихме за жени, някои от тях са по-чувствителни към латекса и имат известни предпочитания. Добре е да разговаряте с половинката си на тази тема. Само се постарайте да не е по време на секс, дори и да сте от онези невероятни кухненски роботи, които съчетават блендер, миксер и пасатор. Концентрирайте се там.

В купуването на презервативи е важно качеството. Без евтини боклуци. Грешките се научават едва след 9 месеца, а после струват много по-скъпо. Тук се надявам, че не говоря от личен опит. Освен това някои жени си купуват контрацептиви, така че за мъжа остава това, което се римува с тях. Ще кажете: "те жените си купуват и дамски превръзки, означава ли това, че мъжете трябва да си купуват бинт, лейкопласт и марли"?

Напълно сте прави. Ако Нейно величество е решила да отскача до аптеката и да се грижи за безопасния секс, позволете й. Тъкмо ще спестите някой лев в тези кризисни времена.

Най-същественото оставям за накрая: важното е мъжът да си върши работата добре и жена му да е доволна. Тогава може да е сигурен, че темата за презервативите ще остане на втори план, за сметка на взаимното удоволствие. Докато отскачам от аптеката, за да се види колко отговорен и зрял съм, вие се обичайте по такъв начин, че да се замъглят прозорците.