За първи път в националния телевизионен ефир на България, най-популярната и самобитна родна фолк звезда ще се превъплати в тв водещ на амбициозно всекидневно ток-шоу.

Предаването е с развлекателен формат, който включва няколко поддържащи рубрики: Новини, Минута за поезия, Мама татко и аз с ко-водещи и репортери. Главният акцент в шоуто са срещите на свободомислещия и екстравагантен водещ с топ гости от различни сфери на обществения живот в България, които Азис ще предразполага за лични и професионални откровения в горещи разговори и по уникални начини.

Продуцентите на "Вечерното шоу на Азис" - КАМЕРА са се погрижили за непринудена обстановка в модернистично студио и разкрепостени водещи - новинари като Катето Евро, "подмладила" се специално за новото си амплоа на репортер на Азис и небезизвестната и забавна Албена Михова.

Шестгодишният син на Витомир Саръиванов с прякора Стефан Светски, е лице на рубриката Мама, татко и аз и е уникално продуцентско решение без прецедент. Специално сформиран за "Вечерното шоу на Азис" балет и Дани Милев с още 13 музиканти ще допринасят за настроението в залата, която има вместимост от 100 човека публика и е оборудвана с най-модерната немска осветителна техника, ползвана и от Мадона.

Премиерата на "Вечерното Шоу на Азис" е в деня на старта на ТВ2 - 25 ноември (неделя). Азис ще забавлява тв зрителите от честотите на ТВ2 всеки ден от понеделник до четвъртък от 21:00 часа. , а в неделя от 22.00 часа