Ако сте жена, която се нуждае от почивка от мъжете за известно време, не е нужно да търсите по-далеч от остров SuperShe - нов островен оазис край бреговете на Финландия, където е забранено за мъже.

Основан от Кристина Рот, новият курорт обещава да бъде релаксиращ оазис само за жени, тъй като Рот смята да прилага стриктна политика на недопускане на мъжко присъствие, според New York Post.

Идеята за изключително и само женска дестинация идва на Рот, докато е на възстановителна почивка в Калабасас, Калифорния, където забелязва ефекта, който мъжете имат върху женското поведение. Според Рот дамите се нуждаят от време да прекарват с други дами, където могат да подхранват мечтите и желанията си.

Снимка 338752

Източник: standard.co.uk

За съжаление, докато островът звучи като сбъдната мечта, в момента той се използва само от приятелките на Рот, с планове да отвори за обществеността през юни.

Снимка 338754

Източник: standard.co.uk

Според уебсайта SuperShe трябва да кандидатствате за изключително членство, преди да отидете.

За да кандидатстват, жените трябва да попълнят заявление с име, телефонен номер и защо са развълнувани от общността SuperShe. По-нетърпеливите кандидати могат да качват и видео съобщение.

Снимка 338755

Източник: standard.co.uk

След като островът официално е готов за посетители, на дамите ще се предлагат дейности като йога, медитация, здравословно хранене, класове за готвене, фитнес уроци и много други.

Снимка 338756

Източник: standard.co.uk

Засега цена за почивка на острова SuperShe не е обявена, но сме сигурни, че едно пътуване до рая без мъже няма да е евтино.