В ролята си на херцогиня и съпруга на принц Хари, Меган Маркъл доста ще си попътува. Но това определено не е сред минусите на новия й живот, защото едно от любимите занимания на бившата актриса е именно да обикаля света.

Peoplе се разрови из профилите в социалните мрежи на Маркъл и нейния влог, който вече не води от години, за да изведе най-любимите й дестинации. Нищо чудно сред тях да открием и някое местенце, което и на нас много да ни харесва.

Будапеща

Столицата на Унгария безспорно е впечатляваща, предимно заради архитектурата и река Дунав. Според Маркъл, това е един от най-забележителните градове, които е посещавала. Любимите й занимания в Будапеща са сутрешен крос край реката и похапване на пастички в едно от най-старите заведения в столицата - Ruszwurm.

Снимка 322105

Източник: iStock

Бруклин

Тук Меган се озовава често по повод различни модни и светски събития. Но е категорична, че този район на Ню Йорк е най приветлив, когато решим да се отдадем на хапване и пийване.

Истанбул

Още една близка, достъпна и предпочитана и от българите, и от херцогинята дестинация. Въпреки че е прекарала едва два дни в турския град, тя определено остава очарована. Най-вече от пазарите за черги, традиционните хамами и морската храна в ресторантите.

Снимка 337555

Източник: iStock

Мадрид

Меган посещава испанската столица заедно с две свои приятелки през 2016 г. Трите се отдават на посещение на музеи, танци по улиците и хапване на тапас. 

Милано

Столицата на модата не пропусна да очарова и Маркъл. Паста, сладолед и изкуство - това са трите акцента във впечатленията й от италианския град.

Снимка 243341

Източник: Lifestyle.bg

Тулум

Крайбрежният мексикански град, който се свързва с маите, очарова херцогинята на Съсекс с възможността за лечебни и разкрасителни процедури с кал, плажна йога и разходка из местните руини.

Малта

Връщаме се отново по-наблизо, до родното място на прапрабабата на Меган. Дали заради това или заради красотата и морето, тя определя престоя си в Малта като "най-спиращото дъха пътешествие на най-забележителното място". Освен това, тук е раят на морската храна, смята Маркъл.

Снимка 373604

Източник: iStock

Исландия

Градусите на температурата рязко спадат, но не и на настроението. Меган си харесва скандинавската страна заради топлите и красиви хора. А след първото си посещение там споделя, че няма търпение скоро да повтори.

Остров Хидра

Гръцкият остров в близост до Атина се оказва дестинация, на която Маркъл се спира за нискобюджетно моминско парти със своя близка приятелка. И там намира това, което търси - да няма какво особено да правиш, за да се отдадеш на пълен релакс.

Снимка 373615

Източник: iStock

Дъблин

Херцогинята на Съсеск посети ирландската столица наскоро в компанията на принц Хари. По време на престоя им там, тя сподели с местен, че това е любимият й град. Дали го е казала просто за да се хареса на хората или наистина е влюбена в Дъблин, всеки сам да прецени.

Кога скъпите дестинации излизат по-изгодно

Кога скъпите дестинации излизат по-изгодно

Да си знаем отрано

Лондон

Доскоро Меган бе просто турист в английската столица. Но този град завинаги ще бъде специален за нея, защото именно там срещна за първи път бъдещия си съпруг. И оттогава нищо не е същото.