Най-пищното и разкрепостено събитие на планетата - Карнавалът в Рио де Жанейро и тази година ще стартира  на 21 февруари. Четири дневната експлозия от музика, танци и красота отново ще събере десетки  хиляди търсачи на удоволствия от всички краища на света.

По улиците на Рио и през уникалния самбадром  на пищно украсени платформи дефилират най-известните самба школи. Всяка платформа е  произведение на изкуството създадено в продължение на цяла  година със средствата и усилията на местната общност.

Всеки може да участва в каранвала. В Германия, Франция, Италия, Испания, Унгария, Перу, Уругвай, Канарските острови и къде ли още не, а дори в съседна Гърция, фиестите са станали традиция. Естествено е хората да пожелаят  да се свържат с тази безметежна еуфория от музика и любов.

Желанието да сме едно цяло с празнуващите по целия свят роди идеята за  FESTA DO BRAZIL - Carnival Edition 2009  в Парти Център 4КМ  и то именно на 21 февруари - първият ден на карнавала в Бразилия.

Това събитие има своята предистория. В продължение вече на 5 години бразилските партита станаха неделима част от клубния живот на София. Техните организатори  Global Vision Circle явно усетиха нараствищият глад на града за самба, и затова преди две години поканиха бразилската група Brasil Conexao, която разтърси от танци стотиците фенове, събрали се в Парти Център 4км.

Тази година купонът започва точно в 22 часа.