Стилен, цветен и пълен с информация за здравословното ви състояние, смарт часовникът Redmi Watch 3 ще ви отведе на вълнуващо пътешествие към истинската революция във вашето ежедневие, в спорта и в забавлението. Продуктът от Xiaomi впечатлява с голям дисплей, дълготрайна батерия, вграден GPS, пулсомер, гласов асистент и редица други функции, които ще го превърнат в аксесоара, без който не излизате от вкъщи.

Вашият стилен аксесоар

Redmi Watch 3 може да се похвали със стилен дизайн, който съчетава технология и минимализъм и го превръща в перфектното допълнение към вашия стайлинг, независимо дали сте облечени по-спортно, или залагате на елегантни дрехи. Смарт часовникът се предлага в два цвята - Ivory и Black и различни цветове каишки. А те имат иновативната функция да запаметяват позиция - след като изберете на коя дупка да закопчаете часовника при първото носене, тя ще бъде запомнена, за да може да го слагате още по-лесно всеки следващ път. За още по-добра персонализация, можете да избирате от повече от 200 циферблата. Част от тях са с опция да са постоянно включени и да дават цялата информация, от която се нуждаете, без да се налага да вдигате ръката си постоянно.

Смарт функции за интуитивно преживяване

Смарт часовникът Redmi Watch 3 има изключително голям и ясен 1,75-инчов дисплей, който позволява лесно гледане дори при силна слънчева светлина. Той е със съотношение на екрана към тялото от 70%, благодарение на което известията се виждат само с един бърз поглед. Този голям дисплей позволява оформление, което е лесно за управление, а всички функции са с по-удобен изглед.

Снимка 634765

Източник: Xiaomi

Магията на спорта започва тук

Независимо дали сте активно спортуващ, или тепърва започвате с тренировките, Redmi Watch 3 обезателно ще ви е от полза. Той е максимално олекотен и тежи едва 37 грама - така няма да го усещате, независимо какъв тип спорт практикувате. Redmi Watch 3 поддържа повече от 120 режима на тренировка, включително бягане на открито, колоездене и плуване в басейн. Вградените професионални спортни алгоритми могат точно да следят сърдечната честота, консумацията на калории и продължителността на тренировката, за да проследявате по-лесно пътя към крайната ви цел.

Ако сте любители на джогинга, можете да избирате от 10-те курса за бягане с различна интензивност на тренировка според физическо ви състояние и спортния ви опит. В часовника е вграден най-съвременен GNSS чип за бързо позициониране с висока точност за още по-добра ориентация в различните терени. А ако предпочитате да плувате или да практикувате аква аеробика, то спокойно може да влезете в басейна с Redmi Watch 3 - той е с отлична 5ATM водоустойчивост.

Мощна батерия за пълен заряд

Оптимизиран алгоритъм и чип с ниска мощност предлагат 12 дни живот на батерията - впечатляваща характеристика, благодарение на която рядко ще се налага да се разделяте със смарт часовника си за кратко зареждане. А то се случва много бързо с Magnetic charging.

Снимка 634767

Източник: Xiaomi

Безупречна свързаност

Redmi Watch 3 поддържа Bluetooth гласови повиквания - можете да отговаряте на телефонните обаждания само с едно докосване или повдигайки ръка. В случай на спешност, три докосвания на страничния бутон автоматично ще ви свържат с вашия предварително зададен контакт за спешни случаи. А ако просто искате да включите алармата за следващия ден или да настройвате уредите в дома си, това става за секунди с вградения гласов асистент Alexa.

Ако търсите мотивация да се завърнете във фитнеса след дългите летни ваканции, то Redmi Watch 3 е отличен повод. А ако сте от ентусиастите, които вечно са във форма, отново може да заложите на стилния аксесоар на Xiaomi, за да следите здравословното си състояние или просто да улесните себе си в натовареното ежедневие.