Лятото почти е тук, което означава няколко допълнителни модни "грижи". Разбира се, че трябва да се погрижим за педикюра си, защото идва времето на чехлите, джапанките и сандалите. А, като казахме сандали, ето го и най-актуалния модел за лято 2023.

Кои са най-актуалните тенденции в педикюра през лято 2023

Най-актуалният педикюр за лятото

Точно такъв, какъвто бихме искали

Това са сандалите "Капри". Както подсказва името им, те идват от китния италиански остров срещу Амалфийското крайбрежие. И е твърде вероятно вече да имаме подобен модел в гардероба си.

Защото "Капри" са всеки вид сандали, при които каишките разделят палеца на крака от останалите пръсти, подобно на джапанките. С тази разлика, че говорим за кожени сандали, които позволяват най-разнообразни декорации.

В момента най-актуални са минималистичните модели единствено от каишки, които се преплитат около глезена. Което не значи, че не можем да носим и модел с апликирани камъни, мъниста или пискюли.

Както поясняват от Who What Wear обаче, голямата тенденция сега е "тихият лукс", който изключва излишни декорации или пък видими лога.

Вместо това се залага на качествени материали и непреходност - точно нещата, които харесваме. Дори когато става дума за едни сандали.