Какво е модерно в Париж? А в Милано, Сеул или София? Тенденциите отдавна излязоха от сферата на локалното и се превърнаха в сила, която сближава хората по цял свят и ги кара да се чувстват част от една глобална общност.

Samsung България кани всички на едно епично модно събитие в сърцето на София

Когато високите технологии срещат модата

Спектакълът, който събира на един подиум Samsung и Just Cavalli

А кои са тенденциите, които пътуват най-бързо по земното кълбо? Високите технологии, модата и музиката. Точно тези три неща се обединяват в Samsung Fashion Show - вълнуващо събитие, което ще се случа на едно от най-емблематичните места в София - площада пред катедралата "Св. Александър Невски". А датата наближава - 10 юли (сряда) с начало 20:00 ч.

Жълтите павета ще се превърнат в моден подиум, където ще бъдат представени едновременно непредставяни до момента модели за есен-зима 2024 на Just Cavalli, както и най-новите смартфони от серията Samsung Galaxy Z.

Снимка 673170

Източник: Samsung България

"Just Cavalli говори езика на модата, като интерпретира енергията на поколението Z за по-различен поглед върху градското улично облекло", уточняват от Samsung и ни канят да видим колекция, вдъхновена от златисти пустини и зелени джунгли с много деним и анималистични принтове, които стоят чудесно и на фона на градския пейзаж.

И в най-дълбоките джунгли, както и в забързаните световни мегаполиси животът ни няма да е възможен без високите технологии, които смартофоните предоставят в дланта ни. Затова в ревюто ще видим и най-новите модели Galaxy Z от серията на Samsung с интегриран изкуствен интелект Galaxy AI.

Снимка 673168

Източник: Samsung България

Информирани за най-актуалното в света на модата и технологиите, не ни остава нищо друго освен да се позабавляваме с музика и танци. Защото Samsung Fashion Show е всичко изброено дотук плюс страхотен концерт под открито небе.

На дългата 35 метра невиждана до момента за България сцена ни очакват изпълнения от хип хоп легендите Ъпсурт и виртуозния цигулар Васко Василев. А заедно с нас на грандиозното шоу ще се наслаждават специалните гости Даниеле Ломбардо - главен дизайнер на Just Cavalli, и Серджо Ацолари - главен изпълнителен директор на Roberto Cavalli.

Снимка 673169

Източник: Samsung България

Samsung Fashion Show предоставя невероятна възможност да прекараме страхотна вечер на открито в центъра на София и то в най-активния туристически сезон, когато столицата приема туристи от цял свят. За тях, както и за жителите й, локацията му не е избрана случайно - площад "Св. Александър Невски" е едно от най-лесно достъпните места с градски транспорт, но и пеша или с колело. Точно затова Samsung България продължава партньорството си със Столична община в името на каузата "Ходенето е модерно" за насърчаване на активния живот и намаляване на въглеродните емисии.

Спектакълът на Samsung България и Just Cavalli се осъществява в партньорство със Столична община, модна агенция "Визаж" и Евгения Калканджиева.

Samsung Fashion Show е на 10 юли 2024 г. от 20:00 ч. на площада пред катедралата "Св. Александър Невски" в София. Събитието е достъпно за всички.