Porsche винаги се старае да бъде над всички останали в класа си и затова иновациите новите визии са напълно задължителни за марката.

Porsche 911 S/T и възможно ли е само две негови екстри да струват колкото цял Cayman?

Ексклузивното Porsche 911 S/T и супер скъпите му екстри

С модела германците почитат 60-ата годишнина на култовото 911

И всичко това се вижда в новата Panamera. От компанията пуснаха първи снимки на интериора на автомобила, който трябва да бъде показан цялостно в края на месеца.

Най-голямо впечатление прави големият дисплей, който се простира по цялото табло. Тук важно уточнение е, че дисплеят пред пътника е опционален.

Снимка 641267

Източник: Porsche

Именно той е снабден със специален режим, който не позволява шофьорът да бъде разсейван от това, което гледа пътника до него. Фоновото осветление също ще е повече от това на предшественика.

Снимка 641266

Източник: Porsche

И превключвателят на скоростите търпи промяна като в новото Porsche Panamera ще бъде много по-малък и разположен на таблото в близост до волана. От Porsche твърдят, че по този начин се освобождава място в централната конзола, за да може панела за климатичния контрол да бъде по-елегантен.

Porsche 911 Carrera GTS -  как компанията почете 100-годишнината на "24 часа на Льо Ман"

Какво му е специалното на Porsche 911 Carrera GTS

Автомобил за ценители и колекционери

Той, от своя страна, ще съчетава сензорни повърхности с физически превключватели, което трябва да е хем, интуитивно, хем елегантно. Вентилационните отвори ще бъдат безперкови и електрически регулируеми. Повече подробности за новото Porsche Panamera се очакват на 24 ноември, когато автомобилът ще бъде показан.