Airbnb дава толкова много възможности за настаняване по целия свят - от пребиваване в къщи във формата на кучета до домове, издълбани в пещери. Но от всички страхотни апартаменти, луксозни имения, странни и прекрасни ваканционни домове, кой е най-популярният имот, който може да наемем през онлайн платформата?

Е, според Airbnb това е малка интимна къщурка, скрита в дърветата (буквално) в Аптос, Калифорния, която е на 10 минути пеша от плажа. 

Mushroom Dome Cabin разполага с малка спалня, кухня и веранда отпред.  Покривът е във формата на купол, което означава, че можем да спим точно под звездите и в ясна нощ да гледаме Млечния път.

Имотът се предлага в Airbnb от почти 10 години и е най-резервираната собственост, откакто платформата съществува. Ако искаме да се насладим на престой за една нощ, трябва да резервираме пет месеца предварително.

Не е изненадващо, че Mushroom Dome Cabin има невероятни отзиви от гости, отсядали там, и цялостна оценка от пет звезди. Една нощувка излиза около 100 британски лири.