Редица популярни личности от спорта намериха свое любимо място, на което се наслаждават на настроение като на карнавала в Рио де Жанейро, но в сърцето на София - в комплекс Palms Royale Sofia, който се намира в Гранд хотел Милениум.

Palms Carnival – вкусове, вдъхновени от Латинска Америка

Palms Carnival – вкусове, вдъхновени от Латинска Америка

Латино фиеста до зори

Новата голяма българска звезда на световния женски шахмат, подкрепяна от Фондация "Спорт в България" - Нургюл Салимова, се потопи във феерията от цветове и се наслади на вкусните предложения от специалното латино фюжън меню на Palms Carnival, преди да замине да турнира Reykjavik Open.

Снимка 657323

Източник: Palms Royale

Сред спортните любимци, посетили карнавала, е "златното момиче" и настоящ президент на Българската федерация по художествена гимнастика Илияна Раева, както и съпругът ѝ - голмайсторът на "Левски" и настоящ собственик на футболния клуб Наско Сираков.

Истинска бразилска фиеста бе сътворена при посещението на бразилските футболни звезди на спонсорирания от Palms Bet "Левски" - Цунами, Уелтън, Дарлан и Рикардиньо. Благодарение на съотборниците си и изключителните домакини като у дома в "латино обстановката" се чувстваше и нидерландската звезда на "сините" Келиан ван дер Каап.

Снимка 657325

Източник: Palms Royale

След откриването на единствения по рода си подобен фестивал през януари и други звезди избират Palms Carnival за предпочитано място за приятно изживяване в центъра на столицата.

По време на "карнавалните дни" гостите се наслаждават и на подходяща специална музика на живо. За музиката се грижат Весела Морова, Светослав Миланов и Георги Попов, а за латино фюжън ястията - шеф Петър Великов.

Снимка 657324

Източник: Palms Royale

Palms Carnival ще продължи да се провежда всеки четвъртък, петък и събота до края на месец март в клуб "Black and white" от 21 часа, като клубът предлага различни пакети за консумация с предварителна резервация на телефон 0885 169802.