Кое е общото между Ники Лауда и Кими Райконен - освен F1 и високите скорости? А между Джаред Лето, Брад Пит, Леонардо ди Каприо и Джейми Фокс - освен че са звезди? Отговорът е много лесен: всички те носят Carrera.

Carrera отдавна е запазена марка на тези, които държат здраво волана на своя живот и натискат също толкова здраво педала на газта. И независимо дали говорим за състезателен автомобил, или за шеметна кариера в шоубизнеса - тези хора знаят какво искат и как да го получат.

Очилата Carrera винаги са били символ на дръзки решения - и в дизайна, и в материалите, и в колаборациите. Неслучайно създателят на марката Вилхелм Ангер кръщава компанията на Carrera Panamericana - състезанието за спортни коли с най-висока смъртност за всички времена.

Снимка 505718

Източник: Carrera

Още от тогава Carrera е синоним на живот на висока скорост. А той може да има много измерения. Така през 1985 г. брандът застава зад Ники Лауда - шампиона във F1 на своето време. Днес и Кими Райконен - също легенда на Формула 1, е сред посланиците на марката.

През годините с Carrera се състезават и редица шампиони в зимните спортове. И докато гордо се изкачват на почетната стълбица, всички те са с маските за ски на марката.

Така зимните Олимпийски игри в Калгари през 1988 г. минават под знака на Carrera - 16 златни, 13 сребърни и 16 бронзови медалисти носят именно тях по пътя към победата. И всичките - все от същата порода: хора извън зоната на комфорт, хора с непрестанна нужда от адреналин, за да се чувстват живи.

Снимка 505722

Източник: Carrera

Разбира се, не само професионалните спортисти имат нужда от ергономичност, издръжливост и лекота, облечени в секси дизайн. Още през 1979 г. Carrerа предизвиква истинска сензация с колаборацията с дизайнера Фердинанд Александър Порше - Carrera Porsche Design. А то води и до още едно впечатляващо обвързване - това с Boeing, което е и първото по рода си партньорство.

Шоубизнесът също не остава безразличен към слънчевите очила, за които всички говорят - звездите от Холивуд бързо припознават себе си като хора, достойни да носят очила, които винаги провокират, изненадват и предизвикват. Емблематичните модели на Carrera са любими на Джаред Лето, Брад Пит, Леонардо ди Каприо, Джейми Фокс и още много други звезди. А на тях милиони искат да подражават - не само като стил, но и като поведение.

Разбира се, общото между тези знаменитости са не само очилата Carrera, а и смелостта да бъдат себе си. Достатъчно дръзки, всички те живеят живота си по собствен начин.

Снимка 505717

Източник: Carrera

Ето така всеки, които избере Carrera, вече е направил и първата стъпка към успеха - докато следва инстинкта си, да усети своята идентичност. А пътят до нея да бъде истинско удоволствие, особено с верен съюзник, с който да гледаме само напред и нагоре.

Защото когато погледнем живота през Carrera, той изглежда точно такъв, какъвто искаме. А това ни дава увереност да пишем сами своята дръзка история.

Снимка 505714

Източник: Carrera

Точно това ни предизвиква да направим сега Carrera: #driveyourstory е кампанията, с която любимите ни слънчеви очила ни карат да хванем здраво воланът на живота си и да натиснем газта докрай. Само така ще покажем и най-доброто от себе си на света. А с играта имаме възможност и да спечелим чифт слънчеви очила Carrera.