Дакс Шепърд не ни изглежда като луда глава, но май вече определено трябва да го сложим в този списък. Простата причина е, че преди няколко месеца сподели, че е е преобърнал офроуд автомобила си, а сега отново не е седял мирен.

Дакс Шепърд, Кристен Бел и какво се е страхувал да каже на съпругата си

Актьорът, който се страхува от съпругата си

Толкова ли е страшна Кристен Бел

В подкаста си Armchair Expert актьорът каза, че отново е претърпял инцидент, но този път не с автомобил, а с мотор. Шепърд е решил да направи няколко кръгчета на писта в Калифорния, но малко се е поувлякъл със скоростта и преценката му е изневерила.

Достигнало се е до момент, в който е натиснал рязко предната спирачка и задната гума на мотора е отишла във въздуха. Последва доста сериозно падане и четене на конско от страна на служителите на пистата. Да, съвсем очаквано.

След като над час Дакс Шепърд налага рамото си с лед, решава, че е добра идея да направи още няколко обиколки. В крайна сметка болката е станала нетърпима и се е наложило да потърси медицинска помощ.

Дакс Шепърд, Кристен Бел, Armchair Expert и защо ще даде на децата им да опитат някои наркотици

Актьорът, който би разрешил децата му да употребяват леки наркотични вещества

Дакс Шепърд има мнение по въпроса

Резултатът от падането пък е бил - четири счупени ребра, и счупена ключица на три места. Съвсем логично се е наложило актьорът да се подложи на операция, пише People.