Последните слънчеви и топли дни ни накараха да се размечтаем за плаж и море, а защо не и директно да се отправим към тях. Летните почивки тепърва започват и е време да се заредим не само с много настроение, но и с нови попълнения в плажния си гардероб. Ето кои са най-актуалните модели бански за лято 2023, сред които със сигурност ще намерим нещо и за своя вкус и фигура.

Кои са най-актуалните тенденции в педикюра през лято 2023

Най-актуалният педикюр за лятото

Точно такъв, какъвто бихме искали

Спортни бански

Не е необходимо да практикуваме някакъв воден спорт, за да си изберем от тези модели. В повечето случаи те показват по-малко път, горнището им е като бюстие и ни гарантират много удобство на плажа. Предлагат се в различни цветове и лесно може да избягаме от традиционното черно.

Снимка 621774

Източник: iStock

Метални акценти

Те най-често са халки, които могат да са декорация както на горнището, така и на долнището. На пазара ще открием и модели цели бански с подобен акцент понякога и на нестандартни места. Единственият им недостатък може би е, че при нагряване от слънцето металът ще пари на кожата.

Ретро принтове

Ако си падаме по по-цветните модели, то тези са точно за нас. Принтовете с цветя в пастелни тонове са избор на нежните дами, които искат да бъдат стилни и на плажа.

Висока талия

Този тип долнища, които покриват корема над пъпа, станаха популярни преди няколко години. Е, и това лято пак ще са хит. Само трябва да внимаваме с тях, защото на пръв поглед прикриват несъвършенствата в зоната на ханша и талията, но може и да ги подчертаят неприятно, ако изберем неподходящия модел.

Снимка 621776

Източник: iStock

Изрязани бански

Тук отново усещаме ретро полъх и веднага пред очите ни изникват червените цели бански от "Спасители на плажа", които са доста нависоко изрязани в долната си част. Тази кройка оптически издължава краката и има още едно страхотно предимство - няма я онази досадна разлика в тена, която си личи с всички други дрехи, подсказват ни от InStyle.

Телесни цветове

Моделите в тези цветове разчупват еднообразието на моделите в черно, бяло и на цветя. Ако сме фенове на по-неутралната визия, може да изберем бански, който да подхожда на цвета на кожата ни и да стои перфектно с малко загар. Той ни дава възможност да се развихрим по-смело с аксесоарите като чехли, шапка, чанта и парео.

Блясък и пак блясък

За едно цветно лято, изпълнено с много забавления, може да заложим на цели бански или модели от две части, които са с блестящи частици или с ефект русалка и сменят цвета си спрямо ъгъла на слънчевата светлина. Със сигурност няма да останем незабелязани.

Рамене

Асиметричните модели отново се завръщат през лято 2023. Горнищата или целите бански с едно рамо или паднали рамене определено стоят елегантно и правят визията по-интересна. Но те са по-подходящи за плажно парти и други забавления на сянка, защото с тях тенът няма да е така равномерен, както би ни се искало.

Снимка 621775

Източник: iStock

Кои са най-актуалните тенденции в педикюра през лято 2023

Най-актуалният педикюр за лятото

Точно такъв, какъвто бихме искали

Клъцни ме тук, и тук

Целите бански тази година никак не са скучни. Освен с по-големи деколтета и по-изрязани около бедрата, тази година са актуални и модели, при които например целият корем е гол или има друга асиметрия с липса на плат и много въображение.