С наближаването на септември, когато Apple традиционно обявява новите си водещи джаджи, все по-често ще чуваме за новите модели телефони и часовници, които компанията ни е подготвила през 2019 г.

Apple, iPhone 11 Max и как ще изглежда следващият флагман на компанията

Ето как ще изглежда iPhone 11 Max

Камерният модул не е толкова ужасен, но определено не е секси

Слуховете около Apple Watch Series 5 тепърва набират скорост и вече знаем това-онова за следващия модел на най-популярния часовник в света.

Докато Series 4 донесе осезаеми промени по дизайна на часовника на Apple, Series 5 едва ли ще промени нещата отново. Тим Кук и хората му най-вероятно ще запазят квадратния объл формат на екрана, въпреки че доста от феновете на марката от години питат за кръгъл Apple Watch.

Снимка 340003

Източник: Apple

Коронката за навигация отново ще е основният метод за прескачане през приложенията, но дочуваме, че тазгодишният модел ще предложи и опция за контрол чрез жестове.

За това свидетелстват и няколко патента, които разкриват, че Series 5 може би ще позволява да отговаряме на обаждания чрез стискане на ръката ни в юмрук или пък да скролваме нагоре и надолу чрез завъртане в китката.

Другата голяма новост при следващия Apple Watch най-вероятно ще бъде дългоочакваната функция за следене и анализиране на съня, казват от Bloomberg.

Снимка 433566

Източник: iStock

От Apple усилено залагат на методи за следене на различни здравни показатели, като Sleep Tracker услугата е една от малкото, с които Apple Watch не разполага.

Надяваме се, че от Apple ще са подготвили още доста и интересни новости, с които ще успеят да ни убедят да се бръкнем с около 400 долара, без да изпитваме угризения.