1. Hermes Birkin
Този аксесоар на някои места в САЩ достига цена от 80 хиляди долара и въпреки това има небивало търсене. Дори и да имате сумата, Hermes вече са направили дълъг списък с чакащи за следващите девет месеца. Виктория Бекъм е голяма почитателка на прочутите чанти.

2. The Kelly, Hermes
Тази чанта е кръстена на Грейс Кели, принцесата на Монако. Това е един от сънищата на всеки почитател на модата, подобно например на костюм Chanel.

3.Fendi
Силвия Фенди работи заедно с Карл Лагерфелд, за да подобри своята марка издължени чанти. Характерната мозайка на Fendi се появява за първи път в есенно-зимната колекция на 1999 г.

4. Louis Vuitton
Тази елитна марка изпъква и с творението на Такаши Мураками, което е подходящо за младите по дух. Игривите цветове придават нов блясък на класическото лого. Бионсе е голяма почитателка.

5. Balenciaga
Това е също особено популярна марка през този сезон и ако една такава ви попадне пред погледа, не се сдържайте, а я вземете.

6. Dior
Джон Галиано, наследникът на Dior, безпогрешно следва стила на Dior. Той съчетава съвременната свобода на израза с препратки към богатото минало.

7. Prada
Винаги ще има чанта от тази марка в подобна класация. Новите модели са модерни, необичайни и издават свободомислие. Както може би знаете, чантите Prada са най-имитираният аксесоар през последните години.

8. Gucci
Най-забележителния им модел напоследък - чанта с голям капак, направена от черна коприна и пера, и бамбукови дръжки не може да носи никоя друга марка освен Gucci, което означава най-висока класа.

9. Bottega Veneta Tote
Чантите са особено популярни, ако сте фен на дискретността и не обичате големи крещящи лога.

10. Tod's
Не може да бъде пропусната и нашумялата през последните години марка Tod's, която е хит сред звездите и е не по-малко шикозна.

 

millionaire.bg