Колкото и да се мени модата през годините, страстта на жените към роклите никога не угасва. Всички дами обожават роклите, особено тези, с които изглеждат едновременно супер модерни и изключително женствени. Представяме на вашето внимание новите тенденции за сезон пролет/лято 2010 г. при роклите.

Малката черна рокля. Тя е класическа, елегантна и женствена, поколение след поколение, независимо от менящите се тенденции, всяка дама търси перфектната черна рокля, която да прибере в гардероба си. Подобна дреха винаги върши чудесна работа. Единственото, за което трябва да внимавате са аксесоарите, с които я допълвате, за да отговарят на стила ви и събитието, на което искате да привлечете внимание.

Рокля без презрамки. Този тип рокля е перфектна за специални случаи, както и за червения килим. Винаги изглежда изискана и подчертава красотата на женската шия и деколте. Носейки рокля без презрамки и най-обикновеното момиче няма да остане незабелязано.

Рокля с едно рамо. Този модел е актуален вече няколко поредни сезона и както се оказва и това лято ще бъде популярен. Подходящ е както за червения килим, така и за всяка една ежедневна ситуация.

Прозрачна рокля. Прозрачните рокли са подходящи за уверените жени. За тези дами, които усещат тялото си достатъчно добре, за да не се притесняват да го показват. Прозрачната ефирност на материите създава илюзията за приказна красота.

Рокля + колан. Това е най-горещият тренд за сезона. Коланите идват с всички стилове и аутфити, както и с роклите изглеждат чудесно. Коланите могат да придадат на тоалета както очарование и елегантност, така те могат да бъдат деликатни допълнения към облеклото ви. Всичко зависи от това какъв модел ще харесате и как точно ще го носите. Експериментирайте докато не намерите вашия личен стил.

Дантелена рокля. Говорейки за женственост и секси излъчване, рано или късно, нямаше как да не споменем и дантелата. Това, което прави дантелените рокли толкова привлекателни е простият факт, че те показват доста, но скриват достатъчно.

Рокли с цветни мотиви. Преди няколко модни сезона ние забелязахме, че този тренд успя да разцъфне. Цветя във всеобразни форми и варианти присъстваха във всичко, от аутфитите до бижутата. Очертава се и това лято цветята да са горещи.

Семпла рокля. Ако сте се изморили от всевъзможните детайли, този тренд е точно за вас. Изчистен дизайн, без волани, пайети, излишни панделки и ленти, който сам по себе си изглежда красив. Тези тоалети са най-благодатни за аксесоарите ви. Съчетайте ги с ярко червена шапка, оригинално бижу или заложете на екстравагантни обувки.

Екстравагантни рокли. Има жени, които отказват да носят посредствени дрехи. Те искат винаги да излизат извън всякакви рамки, да привличат вниманието и точно за такива дами са създадени екстравагантните рокли. Има и няколко дизайнера, които са се специализирали в този тренд, а работата им доближава истинско произведение на изкуството