Котки и чанти - какво повече й трябва на една жена?! Луксозната марка Louis Vuitton събра на едно място две от най-големите ни слабости в новата си лимитирана колекция, която е разработена съвместно с Грейс Кодингтън.

Тя е дългогодишен креативен директор и стилист на Vogue, а като я видим, си я представяме в дом, пълен с котки. А те, всъщност, са само две.

Нямаме съмнение, че ексцентричната дама е голям фен на тези домашни любимци, защото именно те са нейното вдъхновение за колаборацията с Louis Vuitton.

А най-интересното е, че страстта на Грейс среща тази на дизайнера на колекцията Никола Гескиер - към кучетата. Така и едно лаещо четириного също намира своето място сред мяучещите си събратя. Само мир да има.

Но котките са тези, които превземат чантите, обувките, панталоните, роклите. Направо да ти се завие свят от животинките.

Илюстрациите са дело на доскорошния стилист на Vogue. Всички те умело се прокрадват върху традиционния принт на марката, включващ кафяв цвят и логото й. То пък е в ярко оранжево, каквато е и косата на Кодингтън.

Мистерията, наречена котка

Мистерията, наречена котка

Честит Международен ден на мъркащите любимци

И елегантните и луксозни аксесоари изведнъж не ни изглеждат толкова сериозни и претенциозни. Ако са ни слаби ангелите по отношение на котките, няма как да не се влюбим във всички модели от колекцията.