Каквото и да си говорим Леброн Джеймс е пример за подражание. Отдадеността му към това, което прави, е пословична, а не бива да забравяме и даренията, които Краля, както е известен Джеймс, прави. 

Леброн Джеймс отвори училище за деца в риск

Как Леброн Джеймс помага на децата

I Promise School ще даде шанс за развитие на много деца

Предстои му да доказва на какво е способен за пореден път, но този път в Лос Анджелис. За да го направи обаче трябва да разполага с наистина добри обувки. Точно такива претендират да бъдат LeBron 16, чиято горна част е от мрежеста материя. 

Снимка 380314

Източник: Nike

Тя обаче е достатъчно здрава, за да издържи на всякакви натоварвания и най-важното - да не предизвиква и минимално забавяне на движенията. Това своеобразно плетиво е наречено Battleknit 2.0. Подобно е използвано и в предните обувки на Леброн Джеймс, но Battleknit 2.0, разбира се, е усъвършенствано. 

Леброн Джеймс и Райън Куглър в продължението на "Космически забивки"

"Космически забивки" се завръщат

Кой ще заеме мястото на Майкъл Джордан

Снимка 380315

Източник: Nike

LeBron 16 също така са и по-ниски от предшествениците си LeBron 15, за да доставят максимална свобода при движение. Езикът пък е кожен, за да позволи по-лесно обуване. 

Новият екип на Лейкърс и възраждането на една ера

Какво ще възроди Лейкърс

Ще успеят ли Леброн Джеймс и компания да върнат златните времена

Снимка 380316

Източник: Nike

Подметката е снабдена със запазената марка на Nike - платформата Max Air. Обувките на Краля вече са пуснати в продажба, като цената им е 185 долара.

Дуейн Джонсън и Under Armour с нова колекция за спорт

Дуейн Джонсън иска да тренираме и изглеждаме като него

"Не просто тренирам, вдигам тежко и се потя, а изграждам навици"

За първи път пък се очаква да видим Леброн Джеймс с тях на 18 октомври, когато Лос Анджелис Лейкърс ще изиграят първия си двубоя от новия сезон срещу Портланд. Приятна новина е, че феновете на Краля ще могат да видят обувките му и в играта NBA 2K19