Просто сме убедени, че няма дете, което да е израснало през 90-те години и да не е гледало Майкъл Джордан, Бъгс Бъни и компания в "Космически забивки" (1996 г.). Ако все пак има, то е време да поправи тази грешка. 

Как Майкъл Джордан се превърна в милиардер

Как Майкъл Джордан се превърна в милиардер

И как харчи всички тези пари

За продължение на филма се говори от много време, но все нещо не се получава. Много се спореше и за това кой трябва да заеме мястото на Въздушния, а фаворитите бяха двама - Коби Браянт и Леброн Джеймс. Е, вече имаме добри новини за всички почитатели на "Космически забивки", защото нещата около филма се задвижиха. 

The Hollywood Reporter съобщава, че Леброн Джеймс със сигурност ще бъде в главната роля, а продукцията трябва да започне през лятото на 2019 г. след края на сезона в NBA.

Добрите новини обаче не спират, защото продуцент на продължението на "Космически забивки" ще бъде Райън Куглър, който свърши страхотна работа с "Черната пантера" и "Крийд: Сърце на шампион" (2015 г.). 

Режисьор пък ще бъде Терънс Нанс (Random Acts of Flyness). Пред сайта Леброн Джеймс споделя, че докато е растял не е имало чернокожи супергерои и за това много цени работата на Куглър по "Черната пантера".

Леброн Джеймс, Кевин Дюрант и общата им песен "It Ain't Easy"

Баскетболни звезди с обща песен

Рапът и баскетболът винаги са вървели ръка за ръка

Все още няма информация около това кои баскетболни звезди ще правят компания на Краля, но е сигурно, че Бъгс Бъни и останалите анимационни герои ще присъстват.