Днес, 4 април, капсулната колекция на Фарел Уилямс и Chanel вече е на пазара в Европа. Това става няколко дни, след като тя дебютира в магазина на френската марка в Сеул - град, който има осезаемо отношение към модата.

Първата информация за Chanel x Pharrell получихме още през ноември миналата година, когато музикантът се появи с жълт суичър с логото на марката по време на представянето на круиз колекцията й в Банкок. Суичърът се оказа и първият артикул от общата им колекция.

Любопитното във втората колаборация между Уилямс и Chanel e, че името на колекцията е измислено от покойния Карл Лагерфелд. Той се заиграва с римата, която се получава от имената на модната къща и на музиканта, и я кръщава CHANELPHARRELL.

Колекцията е екстравагантна, колкото самия Фарел, но с намигане към класиките, с които свързваме Chanel. Например перлена огърлица, оформена като името на Фарел, или пък знаковата чанта с дръжка-верига и логото на Chanel. Сред останалите артикули в нея са тишърти, суичъри, халати за баня, огледални очила и много бижута.

Снимка 416154

Източник: Chanel

Chanel x Pharrell е в магазините на Chanel в Париж, Копенхаген, Виена, Амстердам, Берлин, Милано, Рим, Москва, Барселона, Женева, Истанбул, както и в други градове по света.