Светът е голям и странни истории дебнат отвсякъде. Като последната, която идва от Турция. 

Лекарите в източната провинция Ван на Турция са шокирани, когато 24-годишна жена пристигна в спешното им отделение, оплаквайки се от болки в корема. Това води до до операция, при която  от стомаха й са отстранени 158 метални предмета, включително нокторезачка и игла.

Жената е откарана в болницата за лечение и изследвания във Ван, след като започва да се оплаква от тежки стомашни спазми, очевидно причинени от поглъщането на това, което лекарите скоро разбират, че е голяма метална игла.

Снимка 581439

Източник: iStock

Рентгеновата снимка обаче разкрива, че в стомаха на пациента има много повече от едно чуждо тяло.

По време на спешна операция, продължила два часа и половина, са открити 158 предмета, включително нокторезачка, джобно ножче, нож за плодове, пинсети, пирони, игли, винтове и ключове, всички от които са внимателно извадени от стомаха на жената.

Джеймс Хамблин, микробиом и каква е причината лекарят да отказва да използва сапун

Лекарят, който отказва да използва сапун

Джеймс Хамблин смята, че всички се къпем погрешно

По време на прегледа и последвалия разпит лекарите откриват, че младата жена има анамнеза за психологически проблеми, които я принуждават да поглъща чужди предмети.

Снимка 581437

Източник: iStock

Хирургът, извършил операцията, д-р Юсуф Текеш, казва: "Честно казано, и аз не повярвах в началото. Първо си помислихме, че можем да премахнем обектите с ендоскопия, но избрахме операция, защото самата игла беше прекалено голяма. Натъкнахме се на шокираща сцена по време на операцията. Имаше 158 чужди предмета с различни размери. Отстранихме ги всички. Пациентът ни е в добро състояние."

Евън О‘Нийл Кейн и историята на един хирург, който прави няколко операции сам на себе си

Хирургът, който сам се оперира

Историята на Евън О‘Нийл Кейн, който отрича пълната упойка

По-късно жената е изписана от болницата, като е помолена да се върне за последващо лечение, уточняват от Daily Sabah