Двойка, често коментирана онлайн заради значителната си разлика във възрастта, щастливо обяви, че очаква първото си дете. 63-годишната Черил Маккейн привлече широко внимание с брака си с 26-годишния Куран Маккейн, а ето и как се развива тяхната любовна история.

Първата им среща, която е чисто платонична, в крайна сметка води до романтична връзка, когато неочаквано пътищата им се пресичат на бензиностанция. По това време Куран ена 23 години. След няколко седмици в прекарване на време заедно, той изразява чувствата си към Черил и те започват да се срещат по-сериозно през април 2021 г. Женят се през септември и скоро след това създават общи акаунти в социалните мрежи, за да споделят съвместното си пътуване си с по-широка аудитория.

Въпреки щастието на двойката, децата на Черил категорично не одобряват брака ѝ. "Имам седем деца, но виждам само едно от тях, тъй като другите не подкрепят нашата връзка. Боли ме, много ме боли. Те бяха целият ми живот и изведнъж исках да се омъжа за някого, в когото се бях влюбила, а те не подкрепиха това. Имам 18 внуци и виждам само трима от тях", споделя пред Bright Side с разочарование Черил.

Наскоро обаче Черил и Куран разкриват, че са намерили сурогатна майка и с нетърпение очакват пристигането на бебето си. Черил обявява новината чрез видео в TikTok, което включва изображения на сонограма. Тя се обръща към критиците си с предизвикателен надпис, който гласи: "Ти си твърде стара, за да създаваш семейство", придружен от решително послание: "Всъщност, не съм".

Двойката не скрива огромното си щастие, когато научават, че очакват дете.

"Беше невероятно чувство да разберем, че ще имаме бебе. Трябва да създадем отново семейство и съм по-щастлива от всякога. Това ще направи семейството ни толкова по-пълно, тъй като ще обичаме бебето безусловно", признава Черил, докато половинката ѝ допълва: "Плаках със сълзи от радост, когато разбрах. Това ще е първото ми дете. Никога не съм изпитвал такава любов, освен когато се ожених за Черил. Момиченце или момиченце, няма значение. Имам бебе и започваме съвместния си живот. Въпреки че Черил няма да бъде биологичната майка, кръвта не ви прави семейство и тя ще бъде най-добрата майка."

Новината за бебето предизвика смесица от поздравления и критики, основно произтичащи от забележителната възрастова разлика от 37 години между Черил и Куран.