В края на 2021 г. Александра Дадарио съобщи на почти 24 милиона свои последователи, че ще се омъжва. Новината не беше кой знае колко шокиращата, защото в последните месеци актрисата не спираше да демонстрира любовното си щастие.

Mayfair Witches, Александра Дадарио и първи трейлър на екранизацията по романа на Ан Райс

Колко секси е Александра Дадарио в новата си роля

Какво да очакваме от сериала Mayfair Witches

През юли 2022 г. стана ясно, че Дадарио е вече омъжена жена. 38-годишната актриса от "Белият лотус" и 55-годишният филмов продуцент Андрю Форм сключиха брак в Ню Орлиънс. От снимките видяхме, че сватбата е била в много романтичен ретро дух, характерен за луизианския град.

Две години по-късно разбираме, че Александра Дадарио и Андрю Форм са в очакване на първото си дете заедно. Новината съобщи самата Дадарио със серия от снимки в своя Instagram, на които се вижда наедрялото ѝ коремче. 

"Вълнувам се, че детето ми ще ходи на предучилищна с децата на Марго Роби и Хейли Бийбър", пише Дадарио. 

От Vogue научаваме, че актрисата крие бремеността си вече шест месеца, макар колегите ѝ от Mayfair Witches да знаят от самото начало, защото Александра има страхотно сутрешно гадене, което ѝ е трудно да скрие по време на снимките на втори сезон. 

Така че Дадарио си признава. "Казах си, че ако разкажа на работата си, че съм бременна, ще имам много свободно време, за да повърна на спокойствие", разказва тя. Дали е проработило? "Не", отговаря тя, смеейки се. "Въпреки това имам страхотни колеги, които имат деца, и всички се отнасяха с голямо разбиране към повръщащото момиче, на което му е лошо."

Оказва се, че преди тази бременност Дадароо е направила спонтанен аборт и е загубила едно бебе. "Чувствам се сякаш сега, когато съм бременна и всичко е успешно и всичко е здравословно, не трябва да се оплаквам", казва Дадарио.

"Мъж на годината" GQ, Сидни Суийни, Александра Дадарио, Мили Алкот и най-секси дамите на наградите

Най-секси дамите на наградите на GQ

Нашата фаворитка е на водещата снимка

"Това е дълго и сложно, така че не искам да бъда твърде конкретна", признава актрисата. "Този ​​вид загуби и травми са много трудни за обяснение, освен ако не сте преминали през тях. Наистина се отнасям към всички жени, които са минали през подобни неща по начин, който не съм разбирал напълно преди. Това е много, много болезнено", не крие тя.

Когато Дадарио разбира, че е бременна отново, естествено, е развълнувана. Но тя е и много други неща: "Всъщност беше доста трудно за обработка", казва тя. "Имаш много сложни чувства."

Работата се оказва едновременно много сресираща, но и голямо спасение за нея, което я разсейва от черните мисли. "Ако трябваше да седя цял ден в къщата си и да мисля дали, ако взема тази тенджера, за да направя паста, ще се случи ли нещо лошо или ако ям тази паста, ще се случи ли нещо лошо, щях да се побъркам."

Александра Дадарио е гола пред огледалото

Голото селфи на Александра Дадарио

Актрисата обича да предизвиква феновете си

Алексанра Дадарио и Андрю Форм са заедно поне от 2020 г., но официално потвърдиха връзката си през май 2021 г. Тогава Александра публикува серия снимки, на които е в прегръдките на Форм в профила си в Instagram. Преди Александра, той беше женен за Джордана Брюстър, с която имат двама сина.