Тъкмо свикнахме с мисълта, че повечето големи кино продукции ще се отлагат, често многократно, и ето че дойде поне една добра новина. Дългоочакваният "Венъм 2: Време е за Карнидж" ще излезе по-рано.

"Венъм 2: Време е за Карнидж" и с какво възрастово ограничение ще бъде филмът

Колко брутален ще бъде "Венъм 2: Време е за Карнидж"

Ето каква е категоризацията на филма

Първоначално продължението трябваше да излезе на голям екран на 15 октомври, после (преди няколко дни) се заговори, че може да го видим чак в началото на 2022 г.

Но заради огромния успех на "Шанг-Чи и легендата за десетте пръстена" в бокс офиса от Sony обявиха, че премиерата на "Венъм 2: Време е за Карнидж" се измества с цели две седмици по-рано - на 1 октомври.

Сега остава и обещанието на режисьора на втората част Анди Съркис, който пое щафетата от колегата си Рубен Флейшер, да се сбъдне. Още през месец февруари той запали любопитството ни с изказването, че филмът ще е "вълнуващ", пише FOX28.

Том Харди, "Венъм 2: Време е за Карнидж" и защо казват, че актьорът е "женен" за филма

Венъм или Том Харди - кой кого погълна

И кой дава идеи за сценария на предстоящия втори филм

Основната причина за това негово мнение е участието на великолепния, както самият той го нарича, Том Харди в главната роля. И му вярваме, защото е забелязал "задълбочаване на отношенията между Харди и Венъм".