За всяка жена сватбеният ден е един от най-специалните в живота ѝ и винаги преди него тръпне всичко да мине гладко и по план. Понякога обаче се случват и ситуации, при които доброто прекарване на гостите, а и на булката може да бъде провалено от неочаквани външни фактори.

Лусинда Роуз и Иън Браун - сватбата им за 50 хиляди и посланието им към бъдещите младоженци

Когато една сватба за 50 хиляди съсипе живота на булката

Една история с послание към всички младоженци

Точно една такава история споделя една британка, чиято сватба е била наскоро в Кипър. Жената разказва на YouTube-ъра Бен Аскинс как точно в деня, в който се е омъжила, е получила съобщение от шефа си, в което той я уведомява, че е уволнена.

Булката уточнява, че шефът и колегите ѝ били наясно, че това е сватбеният ѝ ден. "Шефът ми започна съобщението си с: "Надявам се, че сватбеният ви ден е минал добре и сте си прекарали приятно", споделя тя, след което продължава към неочакваната и неприятна част: "Просто исках да те уведомя, че за жалост е взето решение да те освободя. На личния ти имейл адрес е изпратено писмо с подробности за това. Наистина съжалявам, че не се получи и ти желая всичко най-добро занапред."

Както посочва и YouTube-ърът Бен Аскинс това определено звучи като едно от най-лошите неща, които може да се случат на някого, особено в толкова важен, а и без това достатъчно емоционално наситен ден.

Снимка 668949

Източник: iStock

По-нататък булката разказва и как изобщо се е случило така, че да погледне телефона си и да види съобщението по време на празненството си, пише People.

"Изобщо не държах телефона в себе си по време на церемонията и чак когато седнах по-късно, си помислих: "Имам да отговарям на куп хубави пожелания." И първото нещо, което забелязах, беше, че бях блокирана и премахната от всички групи в WhatsApp на компанията. Помислих си: "О, какво става тук?"

Тогава тя вижда съобщението от шефа си, докато е заобиколена от близките си и няма как да сдържи изненаданата си реакция. След това проверява и имейла си. От писмото там разбира, че губи работата си заради това, че нейното представяне "не отговаря на очакванията, които се изискват за позицията".

Булката обаче казва, че не е забелязвала индикации работата ѝ да не е на ниво и че подозира, че компанията е планирала уволнението ѝ от известно време. Тя не крие, че е ядосана от начина, по който вече бившият ѝ работодател е подходил към ситуацията. По думите ѝ този начин да я уволнят е страхлив. "Те имаха възможност да го направят лично", допълва тя.

Сега, вместо да се наслаждава на вълнуващата нова глава в живота си, булката е заета да търси нова работа. "Всичко, което правя, е да кандидатствам за работа", казва тя.

Тара Лили - фотографката, която направи най-добрата сватбена снимка за 2023 г.

Едно специално място, двама влюбени и една любопитна птица - най-добрата сватбена снимка за годината

Когато уловиш точния момент

В секцията за коментари под видеото на Бен Аскинс в YouTube хората са изразили съчувствието си към младоженката. Един от гостите на сватбата също така споделя, че е станал свидетел на случката, която е съсипала деня. Друг онлайн потребител пък окуражава булката, че щом отношението на компанията е такова, то по-добре, че вече не работи там.