От известно време знаем, че Нина Добрев ще участва в поредната комедия на Netlix - The Out-Laws, където ще ни покаже смешната си страна.

Какво да очакваме от ролята на Нина Добрев в The Out-Laws

Колко смешна може да е Нина Добрев

Актрисата участва в комедия

Филмът разказва какво се случва, когато Паркър (Добрев) и Оуен (Адам Дивайн) решат да се женят. И по-точно какво ще се случи, когато родителите ѝ за първи път се срещнат с нейния избраник.

Странно, но до този момент семействата не се познават, което ще породи доста неудобни и смешни моменти. Но и екшън, защото банката, в която работи Оуен, бива обрана от двама души, които той е напълно сигурен, че са родителите на Паркър.

В ролите на Били и Лили, родителите на Паркър, ще видим Пиърс Броснан и Елън Баркин. На премиерата на The Out-Laws в Лос Анджелис Нина Добрев реши да поговори малко повече за това какво е чувството именно Броснан да бъде неин екранен татко.

Актрисата казва, че е било малко странно, но в същото време и страхотно, защото вече може да казва, че Джеймс Бонд ѝ е баща. "Така че това е доста готино."

Нина Добрев и Михаела Добрева на младини - като две капки вода

Ето от кого е наследила сексапила си Нина Добрев

Колко много си приличат майка и дъщеря

Добрев дори казва, че истинският ѝ баща също е развълнуван, защото е голям фен на Броснан. Той дори постоянно я е питал кога филмът ще бъде пуснат. Колкото до това да изиграе годеницата на Адам Дивайн, Нина Добрев казва, че не е било голям проблем за нея.

Просто защото двамата са приятели от години и се познават добре, пише Entertainment Tonight. The Out-Laws е в Netflix от 7 юли.