Когато през 2018 г. по кината се завъртя "Мега звяр", разбрахме не само, че съществува гигантска праисторическа акула, която може да изяде всичко, но и че Джейсън Стейтъм все още е във форма, за да се хвърля в екшъна.

Джейсън Стейтъм, "Мега звяр" и ще има ли втори филм

Джейсън Стейтъм отново ще лови праисторически чудовища

Подготвя се продължение на "Мега звяр"

Е, филмът се оказа доста добро попадение в бокс офиса, печелейки над 530 милиона долара. Това автоматично означаваше, че втори филм ще има. Той бе обявен и върху него се работеше доста дълго, но е все по-близо до пускането си по кината.

Ето защо Warner Bros. решиха и да пуснат първи трейлър на "Мега звяр 2: Падината". Той ни връща 65 милиона години назад във времето, когато динозаврите са населявали Земята. И по-конкретно, че един биологичен вид и властвал над всички останали.

Не ни е казано в прав текст кой е той, но не ни и трябва, защото виждаме как Т-рекс бива схрускан като солета от от мегалодон. След това трейлърът ни пренася в наши дни, където екип от изследователи разучава странна активност в Марианската падина.

Те с ужас откриват, че цели три праисторически акули по някакъв начин са успели да се озоват при тях. И най-тревожното е, че те не са единствените праисторически създания, които ще започнат да ловуват в океаните ни. Джонас (Стейтъм), разбира се, е този, който не само може да задържи мегалодон с крака си (както виждаме в трейлъра), но и единствената надежда на хората акулите да бъдат победени.

"Мега звяр 2: Падината" е по кината от 4 август