Може зенитът на кариерата му отдавна да е отминал, но Том Круз продължава да се държи здраво юздите на всеки филм, в който се снима. От повечето новини, свързани с работата му, научаваме, че той определя правилата почти на 100%.

Премиерата на "Топ Гън: Маверик" в Мексико

Източник: GettyImages

Премиерата на "Топ Гън: Маверик" в Мексико

Подобен е случаят и с "Топ Гън: Маверик", който ще видим по кината от 27 май.

Седмици преди премиерата му вокалът на 21 Pilots Тайлър Джоузеф се оплака, че бандата му е била "уволнена" от саундтрака на филма по нареждане на звездата. "Работех с човек от музикалния екип на "Топ Гън" по нова песен за филма, когато Том Круз се появи и уволни всички", казва той пред KROQ.

21 pilots

Източник: GettyImages

21 pilots

От Billboard обаче пишат, че са потърсили коментар от източници, близки до хитовата продукция. Те твърдят, че 21 Pilots никога не са били официално обвързани със саундтрака на филма.

"Топ Гън: Маверик", Том Круз и тренировките, на които актьорите са били подложени за филма

На какво Том Круз е подложил колегите си от "Топ Гън: Маверик"

Актьорът има стандарти

Самият Джоузеф признава, че всъщност не е бил започнал работа по конкретна песен. "Доста скоро, след като видях кадри от филма и разбрах какво точно търсят, чух, че всичко се променя." Не такъв е случаят с Лейди Гага, която преди дни пусна официалното видео към "Hold My Hand" - заглавната песен към "Топ Гън: Маверик".