Тод Крисли и Джули Крисли забавляваха мнозина американци с риалити предаването си Chrisley Knows Best, но това вече се променя. Защото двойката сега я чакат доста години в затвора.

Джен Шах, Стюарт Смит, Real Housewives и присъдата на риалити звездата на шест години затвор

Риалити звездата, осъдена на шест години затвор

В какво се е признала за виновна

От 17 януари нататък животът и на двамата ще се промени коренно. Това е денят, в който те ще трябва да се явят в затвора, където ще излежат присъдите си от общо 19 години. Това става ясно, след като опитът им за освобождаване под гаранция е бил отказан.

Още през ноември 2022 г. Тод Крисли и Джули Крисли получават присъдите си заради извършването на многомилионна банкова измама и схема за укриване на данъци. Сега на 53-годишния мъж му предстои да излежи 12 години в затвора, а на 50-годишната жена - седем.

Ясно е още, че Тод Крисли ще се отправи към Федералния затворнически лагер Пенсакола, а пък Джули Кристи - към Федералната изправителна институция Мариана.

Снимка 602097

Източник: GettyImages

Жената я очаква сравнително лек режим на място, което прилича по-скоро на общежитие в колеж. Там няма огради или бодлива тел, но пък монитори и камери следят затворниците. Въпреки това обстановката е спокойна и няма насилие.

За Тод Крисли също се очаква ситуацията да бъде сравнително лека, тъй като Федералния затворнически лагер Пенсакола е затвор само за мъже с минимална сигурност.

Александра Херасименя, Александър Опейкин, Александър Лукашенко, Беларус и защо олимпийската плувкиня е осъдена на затвор

Олимпийската шампионка, осъдена на 12 години затвор

Какво е провинението ѝ

Междувременно, докато 17 януари, денят, в който на двойката ѝ предстои да се яви в съответния затвор, наближава, двамата упорито продължават да обжалват присъдата си, пише People.