Добре знаем, че в тениса е необходима голяма концентрация и воля, за да може човек не само да спечели един мач, но и да побеждава всеки следващ свои противник.

Смята ли Анди Мъри, че опетнява кариерата си и готов ли е за края ѝ

Идва ли краят на един знаменит тенисист (и отказва ли да го признае)

Анди Мъри има какво да каже по темата

И през ум не ни е минавало обаче, че всичко може да е нагласено и ATP турът да бъде... просто добре написан сценарии. А се оказва, че е точно така. Е, поне според закачливото и шеговито видео, озаглавено The Tour: A Reality Show.

В него от ATP проявяват чувство за хумор и разкриват, че всъщност всички добре познати ни тенисисти не са никакви спортисти, а специално наети актьори. А това кой ще побеждава и как е предварително уговорено и разписано в сценарий.

От видеото разбираме, че човекът, когото познаваме като Анди Мъри, всъщност е актьор на име Фрейзър Макнайт. И самият той казва пред камерата, че всичко е нагласено и е като в кеча или пък някое риалити предаване.

"Обикновено получаваме нашите сюжетни линии в началото на годината и просто се опитваме всичко да изглежда естествено. Нека си признаем, хората са глупави, така че ще се хванат на всичко", казва още Анди Мъри, така де Фрейзър Макнайт.

Новак Джокович на Australian Open - малцината тенисисти, побеждавали сърбина на турнира

Малцината, побеждавали Новак Джокович на Australian Open

След загубата от Яник Синер си припомняме, че не е толкова лесно човек да победи сърбина

И Новак Джокович не е този, за когото го мислим, защото всъщност истинското му име е Бърт Кричли и още от шестгодишен мечтае да е голям шампион... в ските. Но когато е бил на 19 години един продуцент идва при него и му предлага ролята на Новак Джокович - изгряваща млада звезда в тениса.

В шеги и закачки разбираме, че Гаел Монфис всъщност се казва Питър Артър, преди да започне да играе ролята на тенисист не е имал особено спортни умения и дори координация. Виждаме дори в няколко кадъра от видеото Григор Димитров, застанал пред зелен екран със зелена кофа за боклук в ръка, произнасяйки своята реч след спечелен турнир.

Григор Димитров и какво сподели тенисистът за кариерата си пред bTV

Мисли ли Григор Димитров за края на кариерата си

Каква е голямата му мечта в тениса

Не е ясно с каква цел ATP пускат това забавно видео, но със сигурност успяха да ни разсмеят и накарат да забравим за всичко останало за пет минути.