Началото на учебната година е и фокусът на повечето индустрии се измести към продукти за деца и тийнейджъри. Включително на киното и стрийминг платформите. Преди часове излезе трейлърът на дълго чакана екранизация по обичан тийн роман.

Чарлийз Терон, Dior, J'adore d'eau и парфюмът, заради който актрисата се снима без горнище

И Чарлийз Терон го направи

Рекламата, заради която актрисата се снима без горнище

Говорим за The School For Good & Evil, излязъл на български като "Училището за добро и зло" на Соман Чайнани.

Екранизацията е дело на режисьора Пол Фейг ("Шаферки") за Netflix, а в главните роли ще видим няколко забележителни актриси - Чарлийз Терон, Кери Уошингтън и гласът на Кейт Бланшет. А ето и сюжетът.

Софи и Агата са най-добри приятелки, макар да са пълна противоположност една на друга. Софи е русокоса и мила, отдадена на добри дела и с мечта да бъде принцеса. Агата е мрачна и цялата в черно, като не понася особено хората.

В нощта на кървавата луна двете са отвлечени и запратени в Училището за добро и зло, където едната трябва да се превърне в добра фея, а другата - в зла магьосница. Ролите обаче се оказват разменени - Софи попада в Училището за зло, а Агата - в Училището за добро.

Участват още София Ан Карузо, София Уайли, Лорънс Фишбърн, Мишел Йео. Премиерата на The School For Good & Evil е на 19 октомври по Netflix.