Ако някой реши да прави списък с имената на знаменитостите, които напоследък споделят снимки в социалните мрежи без дрехи, ще падне дълго четене на имена. Естествено, в повечето случаи в коментарите под кадрите следват сърца и огньове като емотикони. Хората се радват, упрекват, заклеймяват, но... не остават безучастни спрямо провокацията.

Чарлийз Терон и видеото с дъщерите й Джаксън и Огъст, което сподели

Чарлийз Терон с редки кадри с осиновените си деца

Как прекарват ваканцията си

Дебютът в този списък направи и Чарлийз Терон. Но за разлика от Ашли Греъм и Лиза Рина, които наскоро споделиха свои разголени снимки и видеа в домашна обстановка в Instagram, актрисата се появява без дрехи заради първата парфюмна вода на Dior без алкохол.

J'adore d'eau е "изключителен свеж флорален аромат, който се разтапя по кожата, напълно и завладяващо..." Така описват новия си аромат от компанията.

Но за разлика от повечето известни личности, снимали се без дрехи, Чарлийз Терон подхожда много стилно към едно подобно решение - без капка пошла и дръзка показност. Естествено, зад визията й седи професионален екип и цялата империя Dior, но в крайна сметка и смелостта, и нежността, и класата са си на актрисата.

А за J'adore d'eau тя се къпе в светлина и свежест. На шията ѝ блести фино златно колие, наподобяващо изтъненото гърло на бутилката на парфюма. Шишенцето има формата на натежала стичаща се капка и деликатно закрива гърдите ѝ. А Чарлийз гледа право в камерата сякаш ни хипнотизира, точно както от Dior описват аромата - "самоуверен и хипнотизиращ".

А когато актрисата сподели в Instagram тази своя визия, постът ѝ събра близо 340 хиляди харесвания и над 3 500 коментара за по-малко от три дни.

Чарлийз Терон, Charlize Theron Africa Outreach Project и новата прическа на актрисата

Чарлийз Терон каквато не сме я виждали досега

Актрисата показа новата си прическа

Вярна на себе си, наскоро Чарлийз Терон направи още нещо дръзко - в средата на юни се сбогува с характерните за нея руси кичури и се превърна в тъмна брюнетка с накъсан бретон. Точно така дебютира и на Africa Outreach Project Block Party. А ние предстои да разберем дали отново е върнала златистата ѝ коса (гледайки снимката ѝ за Dior), или ще поддържа кестенявата си визия.