Откровенията на Хари и Мегън пред Опра Уинфри определено дадоха доста отговори, свързани с решението им да напуснат английския кралски двор. Отвориха и доста въпроси обаче, някои от които нямат пряко отношение с тях.

Снимка 521899

Източник: GettyImages

Говорим за вълнението на феновете на сериала The Crown, които вече чакат с нетърпение да видят въпросното интервю, екранизирано в сериала. Това обаче няма да се случи!

Казва го създателят на кралската сага Питър Морган, при това още преди около година пред The Hollywood Reporter. Той спазва "правилото на 20-те години" - да пише сценарии и да екранизира събития, които са се случили не по-скоро от 20 години назад.

Снимка 508613

Източник: Instagram/thecrownnetflix

"Това е достатъчно време и достатъчна дистанция, за да разберем нещо, което се е случило, каква роля е изиграло и доколко е значимо", казва Морган.

Снимка 498631

Източник: Twitter / Netflix UK & Ireland

Това е и причината The Crown, която в последния сезон разказа историята на младите принц Чарлз и принцеса Даяна (в ролите са Джош О'Конър и Ема Корин), да приключи с шестия си сезон. Действието в него ще се развива в началото на 2000 г.