Винаги се вълнуваме, когато разберем, че се работи по нова българска продукция, защото те в крайна сметка не са чак толкова много. Или поне не толкова, колкото би ни се искало.

Теодора Духовникова и Койна Русева ще бъдат "Дъщерите на София"

Теодора Духовникова и Койна Русева ще бъдат "Дъщерите на София"

Какво да очакваме от бъдещия мини сериал

Ето защо няма как да не обърнем внимание на новината, че в района на Южното Черноморие са стартирали снимките на "Те, вълните", който преди това бе с работно заглавие "Дъщерите на София". Сериалът ще бъде от шест епизода, продуцирани от БНТ, и ще ни запознае със съвременна семейна драма.

Любопитното е, че сериалът е по идея на актрисите Теодора Духовникова и Койна Русева, които също така ще влязат в две от главните роли. В другите главни роли ще видим Радина Кърджилова и Мария Каварджикова, а участие имат още актьори като Юлиан Вергов, Ивайло Христов, Дария Симеонова и Иван Бърнев.

Снимка 668313

Източник: БНТ

Синопсисът на "Те, вълните" гласи, че ще видим как неочакван инцидент преобръща наглед идеалния живот на София и трите ѝ дъщери Вяра, Надя и Люба, които прекарват лятото си на вила на брега на морето. Смъртта на съпруга на една от дъщерите обаче поставя много неизвестни, разклаща семейството и така изплуват дълбоко пазени тайни.

Снимка 668314

Източник: БНТ

Снимките на сериала ще продължат до средата на месец юли, но за момента не знаем кога да го очакваме в ефира на БНТ. Режисьори на епизодите на "Те, вълните" ще са Неда Морфова и Петър Крумов, които са замесени и в написването на сценария.

Когато Теодора Духовникова остане само по шал

Когато Теодора Духовникова остане само по шал

Елегантна и секси в нова рекламна кампания