Във вчерашния епизод на Survivor 7 станахме свидетели на поредна изненада и обрати в играта, в която страстите стават все по-силни, а стратегиите все по-сложни. "Известни" загубиха три игри поред и така се озоваха на племенен съвет. Божана, Марго или Снежана са номинирани и за някоя от тях тази вечер ще е последната в приключенското риалити.

Димитър Калбуров, Survivor 7 и критиките на писателя към новия сезон на риалити предаването

Критиките на Димитър Калбуров към Survivor 7

Защо е недоволен писателят

Освен че в епизода днес ще разберем коя от тях ще си тръгне, ще научим и какво ще се случи, сред като играчите-отшелници се присъединят в надпреварата и атакуват титлата "Последният оцелял".

Въпросните "отшелници" досега живяха на трети, таен остров в Доминикана. Това са певецът Кирил Хаджиев-Тино, треньорката по джудо и самбо Александра Накова, финансовият представител Данаил Стоянов и състезателката по кану-каяк и бивша лекоатлетка Станилия Стаменова.

Дали присъединяването им към останалите участници ще доведе до нови съюзи или разделения, предстои да разберем, загатва водещият Ваня Джаферович. Можем да предположим обаче, че играта ще стане по-интересна, тъй като новите попълнения определено се открояват с качества.

Кирил Хаджиев-Тино

Източник: bTV

Кирил Хаджиев-Тино

За спортистката Станилия знаем, че има редица титли в категорията "200 м. индивидуално кану" от различни първенства и състезания, както и участие на Олимпийските игри в Токио. В седмия сезон на Survivor тя иска да докаже на себе си, че умее да оцелява.

Александра Накова

Източник: bTV

Александра Накова

Треньорката по джудо и самбо Александра също притежава редица медали от държавни, европейски и световни първенства. Гордее се със своя състезателен характер и силно изразено чувство за справедливост.

Третият нов участник е Певецът Тино, който нашумя след участието си в "Гласът на България". Той също е подготвен за предстоящите изпитания, тъй като освен с изкуство, активно се занимава и със спорт. Обича къмпингуването, дивите плажове и гмуркането. Споделя, че държи на спортсменството, а в предаването планира да се коалира с достойните, според него, участници.

Данаил Стоянов

Източник: bTV

Данаил Стоянов

Финансовият представител Данаил Стоянов пък определя себе си като рисков и силно адаптивен играч, за когото страхът е движеща сила.

Survivor 7, “Известни”, “Воини”, Крум Цонев и защо играчът напусна предаването

Истинската причина за напускането на Крум Цонев от Survivor 7

Играта става все по-екстремна

Survivor 7 е в събота, понеделник и вторник от 20 ч. по bTV.