Когато новата музика ни разочарова, се обръщаме към добре познатите ни изпълнители и парчета. Тази седмица съчетаваме малко от последните с нови песни на настоящите поп звезди.

Започваме с нещо, които наистина успя да ни оправи настроението - класиката на Елтън Джон "Cold Heart", но в ремикс на PNEU и с участието на Дуа Липа. Видеото е анимирано, психеделично и доста купонджийско.

Тук днес е още един класен автор на песни и певец - Стинг. Британецът подготвя новия си албум The Bridge за ноември тази година, а вече сме влюбени в първият сингъл от него "If It's Love".

В същото мажорно-позитивно настроение е и Ед Шийрън, който отново е написал и изпял любовна песен. Във смешноватото видео участва актрисата Ана София Роб.

Лана дел Рей обаче е на съвсем друга вълна от горните три парчета. Всъщност е на обичайната за нея меланхолична, а "Arcadia" e посветена на Америка.

За финал сме оставили Кание Уест (или вече трябва да го наричаме Йе?) с "Come to Life" от албума Donda, който той промоутира с концерти в последния месец. Голяма част от видеото е заснето именно на един от концертите и в него участва Ким Кардашиян.