Преди повече от година разбрахме, че Райън Рейнолдс и Уил Фарел ще се опитат да създадат една модерна и забавна интерпретация на "Коледна песен".

Spirited, Райън Рейнолдс, Уил Фарел и модерната интерпретация на "Коледна песен"

Коледната песен на Райън Рейнолдс и Уил Фарел

Очакваме филма с нетърпение

Нещо, за което с две ръце гласувахме "за", просто защото бяхме сигурни, че хуморът на двамата ще създаде един лек и забавен коледен филм. Е, вече има и трейлър, който ни потапя в коледната атмосфера и ни щрихова какво да очакваме от филма.

Уил Фарел ще влезе в ролята на Духа на Коледа, който всяка година по Бъдни вечер избира по един лош човек, който да бъде променен към добро чрез посещението на три духа. Е, тази година обаче избира доста неподходящ човек - Клинт Бригс (Рейнолдс), който може и да е корпоративен изпълнителен директор, но не се смята за чак толкова лош човек.

Е, Духът на Коледа не се отказва лесно и следва същинска върволица от приключения. И в крайна сметка самият Дух на Коледа ще се окаже в позицията да преосмисля миналото, настоящето и бъдещето си. Обещанията са, че класическата коледна история ще ни бъде показана по един нов и по-различен начин.

Освен хумора на килограм, ще има доста танци, песни и хореография, а в една от другите по-значими роли ще видим и Октавия Спенсър. Spirited ще бъде пуснат в зибрани кина в САЩ на 11 ноември, а в Apple TV+ ще бъде наличен от 18 ноември.