София Вергара може да е в процес на развод, но това не означава, че се е затворила вкъщи и страда. Напротив - подготвя собствена колекция дрехи за Walmart, част от журито е на "Америка търси талант", а освен това работи и по сериал.

София Вергара след развода с Джо Манганиело - съжалява ли за решението си актрисата

Съжалява ли за развода си София Вергара

С Джо Манганиело са официално разделени от юли

Говорил за Griselda - дългоочакваната продукция на Netflix, която разказва историята на колумбийската нарко кралица Гриселда Бланко. 51-годишната Вергара работи по проекта вече осем години и явно е към финала си.

Поне така изглежда от кадрите, които се появиха на официалните профили на стрийминг платформата. На тях виждаме актрисата, превъплътена в прочутата Черна вдовица - безскрупулна и целенасочена шефка на наркокартел, който работи както в родната й Колумбия, така и в Маями, Ню Йорк и Калифорния.

"Като самотна майка и имигрантка от Колумбия, пристигнала в Америка, за да създаде собствена империя, София има лична връзка с героинята си, а страстта й да разкаже историята определено е движещата сила зад този проект", коментира изпълнителният продуцент Ерик Нюман пред Digital Spy.

Гриселда Бланко е отговорна за епидемията от насилие в Маями през 80-те, когато се опитва да запази кокаиновата си империя, печелеща по 80 милиона долара на месец. Арестувана през 1985 г. и пусната от затвора през 2004 г., Бланко е застреляна на улицата през 2012 г., когато е на 69.

Сериалът Griselda очакваме по Netflix през януари 2024 г.