Скритите лимонки - видимо потайни, но криещи в себе си нещо непредвидимо - те могат да подразнят любопитството на всеки. А веднъж решили да разкрият себе си, направо могат да ни скрият шапката.

“Три версии на живота” от Ясмина Реза с режисьор Стоян Радев с премиера в I AM Studio

От може ли да се яде, след като сме си измили зъбите, до плоски ли са галактическите сияния - историята на две семейства и техните разправии

“Три версии на живота” с премиера в I AM Studio

Именно нещо подобно можем да очакваме да се случи на камерната сцена на Театър "Сълза и смях", където ще се играе най-новата премиерна постановка на Театър София.

За първи път у нас ще можем да гледаме представлението на австралийката Джоана Мъри-Смит - "Скрити лимонки". Под формата на своеобразно Six Women Show то съчетава в себе си и ни разкрива хумора, ежедневието, нелепостите, както и истините за женската природа.

Снимка 656040

Източник: Театър София / фотография Николай Попов

Актрисите Ангела Канева, Дениза Павлова, Мила Банчева, Милена Живкова, Неда Спасова и Станка Калчева ще ни разкажат шест истории, които привидно нямат нищо общо помежду си, но всъщност са обединени от непредвидимото. Както и от комичната редица от глупави поражения и несбъднати очаквания, които ще ни накарат и да се посмеем, и да поразмишляваме.

Снимка 656041

Източник: Театър София / фотография Николай Попов

Освен шестте главни актриси, част от актьорския състав в пиесата е и един-единствен мъж - Пламен Манасиев. Режисьор на постановката е Николай Поляков, а преводът на текста е на Златна Костова. Сценографията е дело на Петя Боюкова, музиката - на Михаил Шишков-син, а хореографията - на Ангелина Гаврилова.

“Пет жени в еднакви рокли” с Евелин Костова и Дария Димитрова с премиера в Театър “Българска армия”

Когато шаферките откраднат шоуто от булката на сватбата

“Пет жени в еднакви рокли” ще ни оставят без дъх от смях

Премиерата на "Скрити лимонки" е на 6 и 7 март от 19:30 ч. на камерната сцена на Театър "Сълза и смях". Следващите дати са 28 март, 10 и 23 април, а цялата информация за представлението е тук.