The Crown се превърна в един от най-успешните сериали на Netflix, защото по доста добър начин обрисува живота и случващото се в английското кралско семейство още младините на Елизабет Втора.

The Crown и премиерни дати на шестия финален сезон на сериала на британското кралско семейство

Трудности пред кралицата, сватба за Чарлз - какво ни очаква в последния сезон на The Crown

Сериалът, посветен на кралското семейство, е към финала си

Предстоящият шести сезон ще бъде и последен, а той ще проследи един също много интересен период. Той ще бъде разделен на две части, като от стрийминг платформата пуснаха осем снимки на героите, които да ни подгреят за него.

На повечето от тях виждаме Елизабет Дебики в ролята на принцеса Даяна, а също така и Калид Абдала, който ще изиграе Доди Файед - последната ѝ любов. Според People на снимката, на която двамата са на задната седалка на автомобил, Даяна и Доди носят дрехи, които са сходни с тези, с които са били облечени при катастрофата, отнела животите им през 1997 г.

Виждаме и Имелда Стонтън като кралица Елизабет и Салим Дау като Мохамед Ал-Файед. Разбира се, и Доминик Уест като принц Чарлз. В първата част от шести сезон принц Уилям и принц Хари ще бъдат изиграни от младите актьори Руфус Кампа и Флин Едуардс, докато във втората час те ще бъдат заменени от други. Нещо, което говори, че ще има осезаем скок във времето.

The Crown заснеха сватбата на Чарлз и Камила

Сериалът, в който ще видим сватбата на Чарлз и Камила

Предстои да видим финалния шести сезон

Първите четири епизода ще бъдат пуснати в Netflix на 16 ноември, а останалите шест - месец по-късно. За първи път сезон на The Crown бива разделен по подобен начин, но това започна да става все по-честа практика на стрийминг платформата.