Най-краткият месец в годината се изтърколи съвсем неусетно, но вече дори не ни прави впечатление, защото свикнахме времето да минава бързо.

Your Place or Mine, Formula 1: Drive to Survive и новите филми и сериали на Netflix през февруари

Новите филми и сериали на Netflix през февруари

Ето какво ни очаква през най-краткия месец от годината

Сега обаче сме заредени с нови сили за новия месец. Той ще ни предложи много нови емоции, а наред с тях и един куп нови филми и сериали за гледане.

Netflix, разбира се, са се подготвили и за този месец с какво хем да ни изненадат, хем да ни приковат към диваните. Ето и какво ни грабна окото през март:

Sex/Life

Започваме ударно месеца с втори сезон на сериала, който през 2021 г. накара всички да говорят за него. Не защото сюжетът му бе кой знае колко новаторски или пълен с изненади, а заради многото секс сцени.

В първи сезон видяхме, че Били (Сара Шахи) просто не може да забрави старото си гадже Брад (Адам Димос), с което е изпитвала много по-пламенни чувства, отколкото със съпруга си Купър (Майк Вогъл). Сега втори сезон ще започне там, където първи ни остави.

В главата на Били отново ще бъде хаос, но този път нито Брад, нито Купър ще тичат след нея, както беше досега. Дори напротив, трейлърът подсказва, че ще бъдат намесени нови жени.

Sex/Life е в Netflix от 2 март

Next in Fashion

Продължаваме с още един втори сезон, но този път на риалити предаване, което изправя модни дизайнери на ръба на възможностите им в опит да спечелят.

Голямата награда не е само 200 000 долара, но възможността колекцията им да бъде показана пред света. Във втори сезон Тан Франс отново ще бъде водещ, но този път компания ще му прави и Джиджи Хадид.

Друго интересно за новия сезон е, че оценяващи работата на дизайнерите ще бъдат най-различни хора от модната индустрия. От Хейли Бийбър и Бела Хадид до Донатела Версаче.

Next in Fashion е в Netflix от 3 март

Luther: The Fallen Sun

И вече няма как да не си дойдем на думата с филма, който очакваме най-много този месец. Luther: The Fallen Sun е не само продължение на пети сезон на сериала, но и своеобразен завършек на историята.

В него ще видим Джон Лутър (Идрис Елба) в затвора, защото всички пъти, в които е нарушавал закона, за да хване лошите, сега ще му стъжнят живота. Но на Лутър му се налага да избяга, защото в Лондон вилнее сериен убиец, с коготото полицията не може да се справи.

Още по-трудно ще му бъде да залови лошия, защото освен полицията, и самият убиец е по петите му, защото вижда в него най-голямото си предизвикателство. Ще бъде интересно да видим как ще завърши историята, а и в ролята на лошия ще бъде Анду Съркис, което е обещаващо.

Luther: The Fallen Sun е в Netflix от 10 март

Shadow and Bone

Завършваме селекцията за месеца с втори сезон на Shadow and Bone - сериалът, базиран на книгите на Лий Бардуго за Вселената Гриша.

Ако в първи сезон Алина Старков успя да победи генерал Кириган, то не е ясно дали ще успее да направи това отново. Просто защото хората я приемат със смесени чувства - някои я обичат и почитат, докато други я смятат за предател.

Кириган, от своя страна, отново ще се завърне в опит да завърши започнатото и Долината на смъртната сянка да обхване целия свят, за да може всички да са под него контрол. Ще очакваме втори сезон с нетърпение, защото в него отново участие има българинът Юлиян Костов.

Shadow and Bone е в Netflix от 16 март

През месец март може да обърнем внимание и на Monique Olivier: Accessory to Evil (2 март), Love at First Kiss (3 март), Chris Rock: Selective Outrage (5 март), MH370: The Plane That Disappeared (8 март), Money Shot: The Pornhub Story (15 март) и Wellmania (29 март).